Ο Γιάννης το… πάλευε, αλλά οι Μιλγουόκι Μπακς υπέστησαν «καθίζηση» στην τελευταία περίοδο με αποτέλεσμα να γνωρίσουν την ήττα στην Ατλάντα από τους γηπεδούχους Χοκς με 111-104.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μπακς έδειχναν να ελέγχουν το ματς στην Ατλάντα μέχρι και το τέλος του 3ου δωδεκαλέπτου, καθώς είχαν το προβάδισμα με 78-70.

Όμως στην τελευταία περίοδο δέχθηκαν επιμέρους 41-26, με τον πολύπειρο Λου Ουίλιαμς να αποδεικνύεται ο παίκτης κλειδί σ’ αυτό το διάστημα. Κάπως έτσι ήρθε και η ήττα για την ομάδα του Μιλγουόκι με 111-104 με την οποία έχασαν σημαντικό έδαφος όσον αφορά το «κυνήγι» των δύο πρώτων θέσεων στην Ανατολική Περιφέρεια.

Ο Greek Freak από τη πλευρά του έκανε ό,τι μπορούσε προκειμένου να κρατήσει τους Μπακς σε τροχιά νίκης, έχοντας 31 πόντους με 10/14 δίποντα, 1/3 τρίποντα, 8/10 βολές, 14 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 τάπες, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε 35 λεπτά συμμετοχής. Οι Μίντλετον και Χόλιντεϊ πρόσθεσαν από 23 και 19 πόντους αντίστοιχα για το Μιλγουόκι από οποίο απουσίασε ο τραυματίας Πι Τζέι Τάκερ. Ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αγωνίστηκε 4 λεπτά και δεν πήρε κάποια προσπάθεια.

Ο Λου Ουίλιαμς (15π., 4ασ.) ευστόχησε σε τέσσερα τρίποντα στην τελευταία περίοδο και ήταν εκείνος που έβαλε το… κερασάκι στην τούρτα της ανατροπής για τους Χοκς. Βέβαια την περισσότερη δουλειά νωρίτερα είχε κάνει ο Μπόγκνταν Μπογκντάνοβιτς με 32 πόντους και 6/11 τρίποντα, ενώ ο «αφανής ήρωας» της Ατλάντα (που έπαιζε χωρίς τον τραυματία Τρέι Γιανγκ) ήταν ο Κέβιν Χέρτερ με 20 πόντους και 9/14 εντός παιδιάς.

Πηγή: gazzetta.gr