Γεμάτος από εμπειρίες που θα του φανούν χρήσιμες στο μέλλον επέστρεψε από το Μουντομπάσκετ με την Εθνική ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και δήλωσε έτοιμος να συνεχίσει να υπηρετεί την ελληνική ομάδα, γιατί διαπίστωσε από κοντά τι σημαίνει.

«Είχαμε στην πρώτη φάση κάποια καλά παιχνίδια και ήμασταν πολύ καλά, κυρίως από θέμα ψυχολογίας. Έτυχε να έρθει αυτό το νοκ άουτ παιχνίδι και εμείς σταθήκαμε άτυχοι. Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι είμαι πολύ ευχαριστημένος από την Εθνική και από τα παιδιά και για τις στιγμές που ζήσαμε αυτό το καλοκαίρι, οι οποίες ήταν φανταστικές, αλλά και για την δουλειά που κάναμε, η οποία ήταν πάρα πολύ καλή. Έμαθα πολλά πράγματα αυτό το καλοκαίρι και ελπίζω του χρόνου με το ίδιο προπονητικό τιμ να πετύχουμε κάτι καλύτερο», δήλωσε ο 19χρονος άσος και έδωσε την υπόσχεση να είναι κάθε καλοκαίρι πιστός στο κάλεσμα της πατρίδας.

«Όποτε θα με καλεί η Εθνική εγώ θα είμαι εδώ άμα είμαι υγιής, διότι αυτό είναι πάνω από όλα. Σήμερα έζησα μια στιγμή με τον Ζήση, ο οποίος είναι ένας έμπειρος παίκτης και έχει ζήσει πολλά με αυτήν την ομάδα και τον είδα μετά το παιχνίδι να δακρύζει. Ειλικρινά, για μένα, άλλαξε όλη η εικόνα μου και κατάλαβα τι σημαίνει Εθνική για κάποια παιδιά και ελπίζω μετά από κάποια χρόνια να είμαι και εγώ στην θέση του και να σημαίνει και για μένα τόσα πολλά. Ήδη σημαίνει πάρα πολλά για μένα αυτή η ομάδα», πρόσθεσε.

Πηγή: Sport-fm.gr