Στην πρώτη αναμέτρηση για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας με αντίπαλο τον Άρη στρέφονται στον Ολυμπιακό. Ο Πέδρο Μαρτίνς καταστρώνει τα σχέδιά του για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην οποία αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού τόσο στον Σωκράτη Παπασταθόπουλο όσο και στον Κένι Λαλά.

Αντίθετα, ο Πορτογάλος τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει στους Μπρουμά και Αβραάμ Παπαδόπουλο, ενώ δύσκολα θα μπορέσει να αγωνιστεί και ο Μάριος Βρουσάι που έχει ενοχλήσεις από την προπόνηση της Κυριακής.

Οι «ερυθρόλευκοι» κάνουν τον προγραμματισμό τους με φόντο το πρώτο κρίσιμο παιχνίδι κόντρα στην Αϊντχόφεν για τους «32» του Europa League, αλλά προέχουν τα παιχνίδια στην Ελλάδα, τόσο για το Κύπελλο όσο και για το πρωτάθλημα, το «αιώνιο» ντέρμπι κόντρα στον Παναθηναϊκό.

Στο παιχνίδι με τον Άρη ο Παπασταθόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει στην ενδεκάδα, έχοντας ήδη 30 λεπτά συμμετοχής στο πρόσφατο παιχνίδι με τον ΟΦΗ για την 21η αγωνιστική. Ο Μαρτίνς θέλει να «δέσει» τον Έλληνα κεντρικό αμυντικό με τον Ουσεϊνού Μπα, για να είναι έτοιμοι στο παιχνίδι με τους Ολλανδούς στην Ευρώπη, καθώς σε αυτό θα θα είναι εκτός (λόγω τιμωρίας) ο Ρούμπεν Σεμέδο.

Μάλιστα, δεν αποκλείεται αυτό να είναι το δίδυμο και για το προσεχές ματς στη Λεωφόρο την επόμενη Κυριακή (14/02, 19:30), ώστε να «γνωριστούν» καλύτερα και να έχουν τις κατάλληλες κινήσεις στα επόμενα ματς.