Ο Λάζλο Μπόλονι έχει προκρίνει την περίπτωση του Λαμκέλ Ζε για τα πλάγια της μεσοεπιθετικής γραμμής του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, η περίπτωσή του παρουσιάζει δυσκολίες, ενώ σε αυτό δεν φαίνεται να βοηθά ούτε ο ίδιος ο παίκτης. Ο Καμερουνέζος εξτρέμ βρίσκει κάθε πιθανό και απίθανο τρόπο για να μπορέσει να αποχωρήσει από την Αντβέρπ και να φορέσει τα πράσινα.

Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε στο προπονητικό κέντρο της ομάδας του, φορώντας μία φανέλα της Άντερλεχτ, με τους φύλακες να μένουν άναυδοι με την εμφάνισή του. Μάλιστα, δεν του επέτρεψαν την είσοδο σε αυτό, φοβούμενοι το τι μπορεί να συμβεί. Εκείνος προσπάθησε να εισβάλει στο χώρο, βάζοντας κόντρα, και μετά από λίγη ώρα πόζαρε στους φωτογράφους με τη χαρακτηριστική χειρονομία του σήματος της νίκης.

Μάλιστα, εξέφρασε για άλλη μία φορά την επιθυμία να παίξει στην Ελλάδα, υποστηρίζοντας ότι έχει συμφωνήσει με τπ «τριφύλλι».

Από την πλευρά της, η διοίκηση της Αντβέρπ δεν έχει κάνει το παραμικρό σχόλιο για τα πεπραγμένα του Ζε, ο οποίος δείχνει αποφασισμένος να φτάσει στα άκρα για να πετύχει το στόχο του, δηλαδή να γίνει παίκτης του Παναθηναϊκού. Ωστόσο, στην ελληνική ομάδα αρχίζουν να προβληματίζονται με τα τερτίπια του παίκτη, έχοντας στο νου τους ότι μπορεί να βάλουν στα αποδυτήρια μια… ωρολογιακή βόμβα.

Ο Καμερουνέζος επιδεικνύει αντιεπαγγελματική συμπεριφορά και κανείς δεν μπορεί να εγγυηθεί ότι δεν θα κάνει τα ίδια και στην Ελλάδα. Άλλωστε, ακόμη και εάν ο Μπόλονι καταφέρει να τον φέρει με τα… νερά του, σε περίπτωση που ο Ρουμάνος για κάποιον λόγο αποτελέσει στο μέλλον παρελθόν, μπαίνει το ερώτημα για το τι θα γίνει από εκεί και πέρα.