Ο Ολυμπιακός έμεινε στο 1-1 με την ΑΕΚ και ο Πέδρο Μαρτίνς στάθηκε στον κακό αγωνιστικό χώρο.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν στο ΟΑΚΑ, αλλά οι κιτρινόμαυροι ισοφάρισαν δέκα λεπτά πριν το τέλος, σε ένα ντέρμπι που είχε φάσεις (1-1). Αυτό που δεν είχε ήταν αγωνιστικό χώρο της προκοπής και ο Μαρτίνς το τόνισε στις δηλώσεις του στη Nova.

Αναλυτικά όσα είπε ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού…

Για το 1-1: «Ένα παιχνίδι αρκετά μοιρασμένο. Το α’ μέρος πολύ κακό και από τους 2 ομάδες. Δεν είναι αγωνιστικός χώρος για ποδόσφαιρο. Δεν ήταν γήπεδο για ποδόσφαιρο. Μοιάζει και έμοιαζε με πίστα για πατινάζ. Οι παίκτες γλιστρούσαν και έπεφταν. Ήταν επικίνδυνος για τη σωματική ακεραιότητα των παικτών».

Για το δεύτερο ημίχρονο: «Στο β’ μέρος βελτιώθηκε το θέαμα. Γενικά ένα ματς πολύ κακό κυρίως λόγω του αγωνιστικού χώρου. Η εικόνα βελτιώθηκε στο β’ μέρος και από τις δύο ομάδες. Ήταν ένα παιχνίδι λιγότερο κλειστό. Στο πρώτο ημίχρονο κοίταγαν και οι δύο ομάδες να δημιουργήσουν λιγότερο. Στο δεύτερο έπαιξαν πιο ανοιχτά και δημιούργησαν περισσότερο».

Για τα λάθη των Πειραιωτών: «Στο δεύτερο ημίχρονο προσπαθήσαμε να μειώσουμε τα λάθη μας. Όμως και οι δύο ομάδες έκαναν λάθη, κυρίως επειδή ο αγωνιστικός χώρος ήταν ακατάλληλος».

Για το πρωτάθλημα: «Το πρωτάθλημα μέχρι το τέλος θα είναι ανταγωνιστικό. Και ο Παναθηναϊκός βελτιώνεται και ο Άρης είναι καλός».