Την αξία του Παναθηναϊκού αναγνώρισαν Τσάβι Πασκουάλ και Βίκτορ Σάδα ενόψει του αγώνα του τριφυλλιού με την Μπαρτσελόνα.

Ο προπονητής και ο γκαρντ των Καταλανών μίλησαν με πολύ καλά λόγια για τον Εξάστερο και τόνισαν πως στόχους της ομάδας τους είναι να κατακτηθεί και μαθηματικά η πρωτιά στον όμιλο. Και γιατί όχι και το 14-0…

«Ο πρώτος στόχος ήταν να προκριθούμε, τώρα πρέπει να πάρουμε την πρώτη θέση και μετά θα δούμε αν τυχόν κάνουμε και το 14-0. Θα πρέπει να είμαστε στα καλύτερά μας για να νικήσουμε. Ο Παναθηναϊκός είναι μια ομάδα με πολύ εμπειρία, τιμ τοπ επιπέδου και τα πράγματα δεν θα είναι καθόλου εύκολα για εμάς. Ο Παναθηναϊκός είναι μια απ’ τις κορυφαίες ομάδες της Ευρωλίγκας και αυτό θα θέλει να αποδείξει και στο μεταξύ μας παιχνίδι».

Απ’ την πλευρά των παικτών, ο Βίκτορ Σάδα ανέφερε: «Στόχος μας είναι να κατακτήσουμε την κορυφή στον όμιλο όσο το δυνατό πιο γρήγορα. Πάμε καλά και συνεχίζουμε με αυτό στο μυαλό. Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και να χρησιμοποιήσουμε την πίεση που θα έχει ο αντίπαλός μας για νίκη, προκειμένου να τα καταφέρουμε. Δεν θα είναι εύκολο, γιατί ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα».

Πηγή: Sport-fm.gr