Κληθείς να σχολιάσει το αποτέλεσμα του ντέρμπι της Ρεάλ Μαδρίτης με την Μπαρτσελόνα, ο Κριστιάνο Καρεμπέ αποκάλυψε πως σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον Φλορεντίνο Πέρεθ του εξέφρασε την βεβαιότητα πως φέτος η «βασίλισσα» θα κατακτήσει το δέκατο Champions League στην ιστορία της.

Ο σύμβουλος στρατηγικής της διοίκησης του Ολυμπιακού και πρώην άσος των «μερένχες» τόνισε πως ο Κριστιάνο Ρονάλντο και οι συμπαίκτες του παρουσιάζονται πιο ώριμοι από ποτέ, κάτι που τους δίνει τη δυνατότητα να ελπίζουν πως θα κατακτήσουν το πολυπόθητο τρόπαιο.

«Δεν είδα το παιχνίδι ολόκληρο. Πριν πάρω το αεροπλάνο ήταν ισόπαλο 2-2. Εκεί το άφησα αλλά όταν έφτασα στην Αθήνα, με πληροφόρησαν ότι ο Μέσι, έβαλε δύο πέναλτι και έχασε η Ρεάλ. Τώρα μπορεί και η Ατλέτικο Μαδρίτης να πάρει το πρωτάθλημα. Η Μπαρτσελόνα έχει ανακάμψει και η Ρεάλ πρέπει να συγκεντρώσει περισσότερους βαθμούς», τόνισε ο Γάλλος και πρόσθεσε:

«Είναι καλό το ισπανικό ποδόσφαιρο. Τώρα υπάρχει περισσότερη ωριμότητα στην ομάδα. Και το είπα στον πρόεδρο Πέρεθ, ότι φέτος η Ρεάλ θα πάρει το δέκατο. Θυμάμαι όταν το κατέκτησε εγώ με την Ρεάλ το 1998, ήταν ένα όνειρο, αξιομνημόνευτο για την Μαδρίτη. Περάσαν 32 χρόνια από τότε που το πήραν ο Ντι Στέφανο με τον Πούσκας. Ήταν μια τιμή τόσο μεγάλη όσο και να φοράς την φανέλα αυτής της ομάδας».

Πηγή: sport-fm.gr