Αυτό το παιχνίδι τα είχε όλα. Επτά γκολ, αναρίθμητες ευκαιρίες, δυνατές μονομαχίες, αλλά και πολλή κουβέντα μετά από αυτό…

Η Μπαρτσελόνα επικράτησε 4-3 της Ρεάλ στο «Μπερναμπέου» με χατ-τρικ του Μέσι και πλησίασε στον πόντο τη «βασίλισσα» και την Ατλέτικο.

Ρονάλντο και Ράμος έμειναν να γκρινιάζουν για τη διαιτησία, ο Πικέ… απάντησε στη μουρμούρα, ο Αντσελότι φάνηκε πιο ψύχραιμος, ενώ ο Μαρτίνο φάνηκε ανακουφισμένος και ο Μέσι ήταν και πάλι ταπεινός μετά το νέο του ρεκόρ. Και μέσα σε όλα, άρχισε και η κουβέντα για το αν το πάτημα του Μπουσκέτς στο κεφάλι του Πέπε ήταν ακούσιο ή όχι.

Ο αθλητικός Τύπος στην Ισπανία και όχι μόνο βλέπει τα πράγματα από τη δικιά του σκοπιά.

El Mundo Deportivo: «Ντελίριο! Ο Μέσι με ένα αξέχαστο χατ-τρικ και ο Ινιέστα οδήγησαν μια εξαιρετική Μπαρτσελόνα στη νίκη. Οι πρωταθλητές ήταν θαρραλέοι και μπήκαν ξανά στη διεκδίκηση του τίτλου σε ένα κλάσικο με τρία πέναλτι».

Sport: «Ο Μέσι κατέστρεψε τη Ρεάλ! Ο Λέο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής με χατ-τρικ και μαζί με τον Ινιέστα υπέγραψαν τον ιστορικό θρίαμβο. Ο Κριστιάνο έκλαιγε πάλι για τη διαιτησία».

Marca: «Το πρωτάθλημα τώρα αρχίζει. Η Ατλέτικο νέα πρωτοπόρος μετά τη νίκη της Μπαρτσελόνα στο Μπερναμπέου. Η αποβολή του Ράμος έβλαψε τη Ρεάλ. Ο Αντσελότι συνεχίζει να μην πείθει στα μεγάλα παιχνίδια».

As: «Ποδοσφαιρική θύελλα. Τρία πέναλτι, επτά γκολ, μία αποβολή και πολλή ένταση. Μετά το κλάσικο και τη νίκη της επί της Μπέτις η Ατλέτικο είναι πρωτοπόρος».

L’ Equipe: «Μέσι-Μπενζεμά 3-2».

A Bola: «Το χατ-τρικ του Μέσι σταμάτησε τον Ρονάλντο».

Gazzetta Dello Sport: «Ο Μέσι πήρε εκδίκηση, ο Ρονάλντο έξαλλος».

Independent: «Τι κλάσικο! Χατ-τρικ του Μέσι, μάχες, αμφισβητούμενα πέναλτι και μία αποβολή στη νίκη της Μπαρτσελόνα».

Πηγή: sport-fm.gr