Ο Μάρκους Ράσφορντ γι’ ακόμα μια μέρα συγκλονίζει με τον τρόπο που σκέφτεται και τις ενέργειες που κάνει για να φροντίσει τα παιδιά των άπορων οικογενειών.

Ο 22χρονος επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και διεθνής με την εθνική ομάδα της Αγγλίας έχει κερδίσει τον σεβασμό και την εκτίμηση όλου του κόσμου με όσα προσπαθεί να κάνει το τελευταίο διάστημα αλλά και με την ανοιχτή επιστολή του προς την Κυβέρνηση για τη συνέχιση της προσφοράς των δωρεάν γευμάτων στα σχολεία

«Όταν ξυπνάς το πρωί και κάνεις ένα ντουζ, για ένα δευτερόλεπτο σκέψου τους γονείς εκείνους που δεν έχουν νερό γιατί τους το έκοψαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Όταν ανοίγεις τη μηχανή να φτιάξεις ένα τσάι ή έναν καφέ, σκέψου τους γονείς που έπρεπε να ρυθμίσουν τους λογαριασμούς τους για τις οφειλές έχοντας χάσει τις δουλειές τους από την πανδημία.

Όταν ανοίγεις το ψυγείο να πιεις λίγο γάλα, σταμάτα και σκέψου ότι οι γονείς τουλάχιστον 200.000 παιδιών δεν έχουν τίποτα στο δικό τους ψυγείο…» έγραψε ο Ράσφορντ το πρωί της Τρίτης στα social media.

Πηγή: gazzetta.gr