Μόνο τις απαραίτητες αλλαγές θα κάνει ο Νίκος Νιόπλιας στην σύνθεση του Παναθηναϊκού για το ματς της Τετάρτης στο ΟΑΚΑ για το Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην Ρούμπιν Καζάν.

Τα δύσκολα δεν πέρασαν για τον Παναθηναϊκό, αλλά τώρα αρχίζουν. Η νίκη της Κυριακής κόντρα στον ΠΑΟΚ ανέβασε την ψυχολογία των παικτών, καθώς το ματς έκρυβε πολλές παγίδες λόγω και των άδειων κερκίδων. Πλέον, όλοι στην Παιανία σκέφτονται το κρίσιμο Ευρωπαϊκό ματς της Τετάρτης με την Ρούμπιν στο ΟΑΚΑ, με τον Νίκο Νιόπλια να καταστρώνει τα σχέδια του για να πάρει το «τριφύλλι» την πρώτη νίκη στον όμιλο που θα το βάλει για τα καλά στο παιχνίδι της πρόκρισης.

Ο τεχνικός των «πρασίνων» αναμένεται να διατηρήσει το 4-3-3, ενώ οι αλλαγές στα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είναι ελάχιστες και αναγκαστικές. Μία από αυτές είναι ο Σιμάο που θα πάρει την θέση του Ζιλμπέρτο στην τριάδα του κέντρου, καθώς ο βραζιλιάνος είναι τιμωρημένος από το παιχνίδι με την Κοπεγχάγη όπου είχε δει την κόκκινη κάρτα. Στην άμυνα αλλαγές δεν θα υπάρξουν, δηλαδή οι Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Σαριέγκι και Σπυρόπουλος, με τον Τζόρβα κάτω από τα δοκάρια θα πάρουν κανονικά την θέση τους.

Τώρα, υπάρχει το ενδεχόμενο ο Κοζανίτης τεχνικός να ξεκουράσει τον Κατσουράνη, ο οποίος έχει πολλά παιχνίδια μαζεμένα και στην θέση του να μπει ο Πλεσί. Όσον αφορά την επίθεση, ο Σισέ θα είναι στην κορυφή και οι Γκαρσία, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος να διεκδικούν τις άλλες δύο θέσεις στα άκρα.

Πηγή: gazzetta