Ο Ελ Αραμπί αναφέρθηκε στις ειδικές συνθήκες που έχουν δημιουργηθεί λόγω κορονοϊού και τόνισε πως το μόνο που ελπίζουν όλοι είναι να αγωνιστούν ξανά…

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Cosmote TV:

«Τα πράγματα πηγαίνουν πολύ καλά για εμάς, έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να κάνουμε πολύ καλά πράγματα και η ομάδα μπορεί να φτάσει μακριά. Δεν ξέρουμε αν τα πράγματα θα συνεχίσουν να πηγαίνουν έτσι, το μόνο που θέλουμε να ελπίζουμε τώρα είναι πως θα συνεχίζουμε να παίζουμε γιατί τα πράγματα είναι περίεργα, θέλουμε πάρα πολύ να ξανά παίξουμε, να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Η ομάδα πηγαίνει πολύ καλά, έχουμε φιλοδοξίες κι αν είχαμε τον κόσμο στο πλευρό μας σήμερα και ήταν όλα φυσιολογικά, τα πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά. Έχουμε φέρει μια ισοπαλία, αλλά θα μπορούσαμε να έχουμε κάνει κάτι καλύτερο».

Για το αν μπορεί την πρόκριση στην Αγγλία ο Ολυμπιακός: «Αποδείξαμε με την Άρσεναλ πως μπορούμε να κάνουμε ανατροπή, ότι μπορούμε να πετύχουμε ωραία πράγματα. Το ματς θα είναι δύσκολο όπως και το σημερινό, δεν θα είναι εύκολα τα πράγματα. Πρέπει να αποδεχτούμε πως δεν θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, αλλά έχουμε αυτοπεποίθηση και μπορούμε να πετύχουμε ωραία πράγματα».

Πηγή: gazzetta.gr