Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού να στείλει άμεσα το σκεπτικό της εισήγησης της, αφήνοντας αιχμές για τον Ολυμπιακό.

Η εισήγηση της ΕΕΑ για υποβιβασμό του ΠΑΟΚ, όπως και της Ξάνθης, έγινε γνωστή τη Δευτέρα αλλά δύο μέρες μετά οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν παραλάβει ακόμη το σκεπτικό.

Και όπως φαίνεται από τη νέα ανακοίνωση που έβγαλαν, δεν έχουν διάθεση να περιμένουν για πολύ ακόμη, αφήνοντας και αιχμές για το αν το σκεπτικό της εισήγησης γράφεται από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού ή από τον Ολυμπιακό, ο οποίος έκανε και την καταγγελία για πολυιδιοκτησία.

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ απαιτεί ΣΗΜΕΡΑ το σκεπτικό της εισήγησης της ΕΕΑ. Οποιαδήποτε επιπλέον καθυστέρηση προστίθεται πλέον στις αναρίθμητες υποψίες, σε βαθμό βεβαιότητας, που έχουμε σχετικά με την έκδοση της απόφασης αλλά και το χρόνο αυτής όπως ήδη έχουμε καταγγείλει.

Δε θέλουμε να πιστέψουμε ότι ο λόγος της καθυστέρησης είναι ότι το σκεπτικό γράφεται από την καταγγέλουσα ΠΑΕ και όχι από τα μέλη της ΕΕΑ», αναφέρει η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ.