Το νέο του συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό θα «διαπραγματευθεί» ο Ραούλ Μπράβο στα επόμενα κρίσιμα παιχνίδια που περιμένουν τον Ολυμπιακό. Σε μία χρονική στιγμή, όπου ο Ισπανός μπακ – χαφ προσπαθεί να διατηρήσει τη θέση που ξανακέρδισε στο αρχικό σχήμα των «ερυθρόλευκων», θα παίξει και για την ανανέωση της συνεργασίας του, η οποία εκπνέει τον ερχόμενο Ιούνιο.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε παραμέρισε τις όποιες αντιθέσεις είχε με τον συμπατριώτη του μπακ–χαφ από την προηγούμενη κοινή τους θητεία στον Ολυμπιακό και προσπαθεί συνεχώς να τον κρατάει σε εγρήγορση, με σκοπό την διαρκή αγωνιστική του βελτίωση.

Ο αριστεροπόδαρος μεσοαμυντικός από την μεριά του φαίνεται πώς έλαβε το «μήνυμα», που του έστειλε ο Βαλβέρδε και δείχνει ιδιαίτερο ζήλο στις προπονήσεις, ενώ μόνο τυχαίο δεν ήταν το γεγονός ότι ήταν από τους διακριθέντες στα δύο τελευταία παιχνίδια των «ερυθρόλευκων» κόντρα σε Αστέρα Τρίπολης και Ολυμπιακό Βόλου.

Ο Μπράβο έχει συνειδητοποιήσει ότι στους προσεχείς μήνες, όπου ο Ολυμπιακός θα δώσει μια σειρά από καθοριστικά παιχνίδια θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η επέκταση του συμβολαίου του.

Πηγή: gazzetta.gr