Μια νέα διοργάνωση μπαίνει στη ζωή του Στέφανου Τσιτσιπά, στην οποία μάλιστα θα έχει ως προπονητή του τον Μπιορν Μποργκ και συμπαίκτες πολλά μεγάλα αστέρια του αθλήματος. Ο Έλληνας τενίστας θα αγωνιστεί στο μονό Ανδρών του Laver Cup απέναντι στο Νο 30 της παγκόσμιας κατάταξης, Τέιλορ Φριτς, από τις ΗΠΑ, σε έναν αγώνα που αναμένεται να ξεκινήσει στις 20:00.

Το Νο 7 στον κόσμο, που δεν βρίσκεται αυτήν την περίοδο στην καλύτερη φόρμα του, θα επιχειρήσει από τη Γενεύη να κάνει ένα νέο ξεκίνημα μέσα στη χρονιά και να αποκτήσει τον ρυθμό, ώστε να ολοκληρώσει με θετικό πρόσημο τη χρονιά. «Θα είναι μια απίστευτη εμπειρία για μένα, να είμαι στην ίδια ομάδα με τον Φέντερερ και να βιώσω καινούργια πράγματα στο άθλημα που επέλεξα να παίξω», είχε δηλώσει ο 21χρονος τενίστας για την εμπειρία που έρχεται.

Επίσης, ο Τσιτσιπάς φωτογραφήθηκε με όλους τους συμπαίκτες του στην ομάδα της Ευρώπης, που σήμερα ξεκινά τις υποχρεώσεις της απέναντι στην ομάδα του υπόλοιπου κόσμου. Χρέη προπονητή έχει αναλάβει o θρυλικός οδηγός, που εκτός του Έλληνα τενίστα, υπό τις οδηγίες του θα βρίσκονται ακόμη οι Ρότζερ Φέντερερ, Ράφα Ναδάλ, Ντομινίκ Τιμ, Αλεξάντερ Ζβέρεφ, Φάμπιο Φονίνι και Ρομπέρτο Μπαουτίστα Αγκούτ ως αναπληρωματικός.

Η ανάρτηση έγινε αμέσως viral και δύσκολα θα γινόταν διαφορετικά.

Στον αντίποδα, στην ομάδα του υπόλοιπου κόσμου θα αγωνίζονται οι Τζον Ίσνερ, Μίλος Ράονιτς, Νικ Κύργιος, Ντένις Σαποβάλοφ, Τζακ Σοκ, Τέιλορ Φριτς και Τζόρνταν Τόμπσον ως αναπληρωματικός, με προπονητή τους έναν άλλο θρύλο του τένις, τον Τζον Μάκενρο.

Η φωτογραφία που «ανέβασε» στην λογαριασμό του στο Twitter o Φέντερερ, παρέα με τους μεγάλους συμπαίκτες του, ανάμεσα στους οποίους είναι και ο Τσιτσιπάς, επίσης είχε τεράστια απήχηση στο κοινό των social media.

Στις 14:00 ώρα Ελλάδος ο Τιμ θα αντιμετωπίσει τον Σαποβάλοφ. Στον δεύτερο αγώνα των μονών, που θα διαδεχθεί χρονικά τον πρώτο, ο Φονίνι θα αντιμετωπίσει τον Σοκ, ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρει ο Τσιτσιπάς. Το διπλό, που θα κλείσει το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας θα βρει αντιμέτωπους τους Φέντερερ και Ζβέρεφ με τους Σαποβάλοφ και Σοκ.