Ο Ολυμπιακός από σήμερα δεν θα έχει τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς στη… μηχανή του. Οι ερυθρόλευκοι ανακοίνωσαν το βράδυ της Πέμπτης την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας τους με τον «Ντάρκο» ευχαριστώντας τον για την μεγάλη του προσφορά στο σύλλογο.

Οι λόγοι για την απόφαση αυτή των διοικούντων τον Ολυμπιακό δεν έχουν γίνει γνωστοί. Ωστόσο, μεγάλο ρόλο έπαιξε το γεγονός ότι πολλές από τις επιλογές παικτών που έκανε ο Κοβάσεβιτς κατά την παρουσία του στο… Ρέντη δεν συνοδεύτηκαν με επιτυχία.

Στη σχετική ανακοίνωση του Ολυμπιακού, συμπεριλαμβάνεται και δήλωση του προέδρου της ΠΑΕ, Βαγγέλη Μαρινάκη.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Ντάρκο Κοβάσεβιτς για την προσφορά του στον σύλλογο. Ήταν από την πρώτη στιγμή δίπλα μου στην προσπάθεια να ξαναχτίσουμε τον Ολυμπιακό και είναι από τους βασικούς συντελεστές της επιτυχίας των τριών Πρωταθλημάτων και των δυο Κυπέλλων. Εύχομαι στον Ντάρκο, που ήταν και θα παραμείνει φίλος μου και μέλος της οικογένειας του Ολυμπιακό μας, κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του», αναφέρει ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Από την πλευρά του ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε στον Ολυμπιακό.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ολυμπιακού, τον κ. Μαρινάκη, για την εμπιστοσύνη και για την ευκαιρία που μου έδωσε να δουλέψω στον μεγάλο αυτό ευρωπαϊκό σύλλογο. Επίσης, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ανθρώπους της ομάδας, με τους οποίους συνεργαστήκαμε άψογα αυτά τα τρία χρόνια και φυσικά τον κόσμο του Ολυμπιακού που μου δείχνει την αγάπη του, από την πρώτη μέρα που έφτασα στον Πειραιά. Εύχομαι σε όλους ο Ολυμπιακός να συνεχίσει τις επιτυχίες και να γίνουν τα όνειρα μας πραγματικότητα», κατέληξε.

Η αναβάθμιση
 
Η θέση του Ντάρκο Κοβάσεβιτς δεν έμεινε κενή. Ο άνθρωπος ο οποίος αναλαμβάνει το πόστο που κατείχε μέχρι σήμερα ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είναι ο Χουάνχο Λορένθο.

Ο Ισπανός μετρά ήδη αρκετούς μήνες στον Ολυμπιακό αλλά πλέον αναβαθμίζεται και θα έχει περισσότερο ενεργό ρόλο στις μεταγραφικές κινήσεις που θα κάνει η ομάδα.

Πηγή: sport-fm.gr