Σάλος έχει ξεσπάσει στους παλαιμάχους της ΑΕΚ η είδηση ότι οι κιτρινόμαυροι πέφτουν στη football league. Και γι’ αυτό ο πρόεδρος των βετεράνων που βρέθηκε χθες στον αγώνα, Στέλιος Σεραφείδης, σχολιάζει στο newsbeast.gr ποιοι φταίνε για τον υποβιβασμό της ομάδας του.

«Αυτή τη στιγμή είμαστε σε αφασία. Αυτό που συνέβη, είναι κάτι που δεν μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε. Έχει θολώσει το μυαλό μου. Όλη τη νύχτα δεν κοιμήθηκα. Θα προσπαθήσουμε να δούμε πως πηγαίνουν τα πράγματα και τι μέλλει γενέσθαι γενικά.

Κανονικά πρέπει να υποβαθμιστεί η Τρίπολη που κατέβηκε σκόπιμα με ασθενή ομάδα. Από την άλλη, πρέπει να τιμωρηθεί ο πρόεδρος του Λεβαδειακού που είπε ότι θα μας ρίξει κατηγορία. Αν υπάρχει κράτος, πρέπει να ρίξει αυτές τις δύο ομάδες. Όχι, εμάς.

Εκτός αυτού, έχουν διακοπεί αγώνες για επεισόδια, έχουν γίνει διάφορα έκτροπα και δεν έχει συμβεί τίποτα. Αν υπάρχει κράτος, να παρέμβει άμεσα.

Πιστεύω ότι έγιναν σκόπιμα διάφορα πράγματα. Η κατάσταση ήταν σκόπιμη. Δεν μπορεί δηλαδή στα περίπου δεκαπέντε λεπτά που θέλει για να τελειώσει ο αγώνας, δέκα, είκοσι, τριάντα αφελείς να κάνουν ό,τι έκαναν. Η Αστυνομία πού ήταν; Η Αστυνομία ήταν ανύπαρκτη. Και για το θέμα εκείνων που μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, πρέπει να γίνει κάτι.

Γι’ αυτό ο Σύνδεσμος Παλαίμαχων Ποδοσφαιριστών θα συνεδριάσει για να βγάλει μία απόφαση. Δεν μπορεί δηλαδή για τριάντα τρελούς, να την πληρώνει η ομάδα μας. Γι’ αυτά τα φαινόμενα φταίνε άλλοι. Δεν φταίει η ΑΕΚ.

Σήμερα, έχουμε έναν φιλικό αγώνα στο Λαύριο. Θα συναντηθούμε και θα συζητήσουμε το θέμα.

Επαναλαμβάνω πάντως. Πρέπει να πέσουν κατηγορία οι ομάδες που κάνουν τις λαμογιές: Να πέσει η ομάδα της Τρίπολης και να τιμωρηθεί ο πρόεδρος του Λεβαδειακού που είπε ότι θα μας ρίξει κατηγορία. Πού είχε δηλαδή τη δύναμη; Ορίστε, δηλαδή, κατάφεραν να ρίξουν κατηγορία μία ομάδα με μεγάλη ιστορία στο χώρο του ποδοσφαίρου».