Στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τη σημερινή αναμέτρηση με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ (19:30) συμπεριλήφθηκε ο Χαμπίμπ Σο. Ο Σενεγαλέζος μέσος ξεπέρασε τον τραυματισμό που τον ταλαιπώρησε, γυμνάστηκε κανονικά και είναι στη διάθεση του Φάμπρι.

Ο Ισπανός προπονητής επέλεξε να πάρει στην αποστολή και τον Λουτσιάνο Φιγκερόα, αλλά για ψυχολογικούς λόγους, καθώς το ιατρικό τιμ δεν έχει ανάψει ακόμη πράσινο φως για τη συμμετοχή του.

Έκπληξη αποτελεί το γεγονός ότι έμειναν εκτός, πέραν των τραυματιών Τοτσέ, Βελάσκες και Χουχούμη, αλλά και του αδειούχου Κουίνσι, οι Καπίνο και Καζιγιάμα μαζί με τους νεαρούς Ταμπάκη, Ντίνα, Αποστολόπουλο, Φουρλάνο, Κουσίδη, Δώνη και Μαρινάκη.

Σε ό,τι αφορά στην ενδεκάδα, σίγουροι είναι οι Καρνέζης (τερματοφύλακας), Σεϊταρίδης (δεξί μπακ), Μαρίνος (αριστερό μπακ), Μπουμσόνγκ (στόπερ), Βιτόλο (αμυντικό χαφ), Μαυρίας, Σισοκό (εξτρέμ) και Ζέκα (επιτελικό χαφ).

Ο Τριανταφυλλόπουλος είναι φαβορί έναντι του Πίντο για τη δεύτερη θέση του στόπερ, ο Σο έχει τον πρώτο λόγο για να πλαισιώσει τον Βιτόλο στα αμυντικά χαφ, ενώ Γιοκίν και Φορναρόλι μάχονται για τη θέση του σέντερ φορ.

Πηγή: sport-fm