Στη σημερινή προπόνηση του Παναθηναϊκού θα κριθεί η συμμετοχή του Χαμπίμπ Σο στο αυριανό ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ.

Ο Σενεγαλέζος χαφ αισθανόταν καλύτερα και πήρε κανονικά μέρος στο χθεσινό πρόγραμμα, το οποίο ήταν πιο χαλαρό σε σχέση με τις προηγούμενες μέρες.

«Δεν χάνω το ντέρμπι. Θα παίξω…», έλεγε ο 26χρονος μέσος στους συμπαίκτες του και τον Φάμπρι.

Ωστόσο, ο Ισπανός τεχνικός δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει στον αγώνα με την Ένωση, αν δεν είναι 100% έτοιμος να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Σήμερα θα προσπαθήσει να πάρει μέρος κανονικά στην προπόνηση, η οποία θα είναι πιο εντατική από την χθεσινή. Αν ο Αφρικανός δεν νιώσει κάποια ενόχληση, τότε θα μπει στην αποστολή και πιθανότατα θα βρίσκεται στο αρχικό σχήμα του «τριφυλλιού».

Αν, όμως, ο Σο νιώσει ενοχλήσεις, τότε ο Φάμπρι – έχοντας σχετική συζήτηση με τον ιατρικό επιτελείο της ομάδας – δεν πρόκειται να ρισκάρει το ενδεχόμενο να υποστεί υποτροπή ο παίκτης και να τον βάλει σε ένα ματς που θα πέσουν… κορμιά.

Από εκεί και πέρα, ο 57χρονος προπονητής έχει καταλήξει στους οκτώ της ενδεκάδας. Πρόκειται για τους: Καρνέζη, Σεϊταρίδη, Μαρίνο, Μπουμσόνγκ, Βιτόλο, Ζέκα, Μαυρία, Σισοκό.

Αν ο Σο είναι καλά, τότε θα παίξει κανονικά δίπλα στον Βιτόλο. Την ίδια ώρα, ο Τριανταφυλλόπουλος διεκδικήσει φανέλα βασικού και να αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας αντί του Πίντο. Ωστόσο, μπορεί να παίξει σαν αμυντικό χαφ, αν δεν τα καταφέρει ο Σο.

Η άλλη θέση που επεξεργάζεται ακόμη ο Φάμπρι είναι εκείνη της επίθεσης, όπου έχουν μοιρασμένες πιθανότητες ο Φορναρόλι και ο Γιοκίν.

Σε ό,τι αφορά στον Λουτσιάνο Φιγκερόα, πιθανώς να συμπεριληφθεί στην 20μελή αποστολή, αλλά το ιατρικό τιμ έχει ανάψει κόκκινο για τη συμμετοχή του-έστω και για λίγα λεπτά-καθώς είναι ανέτοιμος και ελλοχεύει ο κίνδυνος μυϊκού τραυματισμού ή υποτροπής.

Πηγή: sport-fm