Άπαντες στον Παναθηναϊκό έχουν ως στόχο να αντιστρέψουν το κλίμα μέσα από θετικά αποτελέσματα, το μήνυμα του Κώστα Τριανταφυλλόπουλου, αρχής γενομένης από το αυριανό παιχνίδι με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ο νεαρός στόπερ του «τριφυλλιού» αναφέρθηκε στα όσα έχουν γίνει τις τελευταίες ημέρες και τις διαρροές για κακές σχέσεις παικτών με τον προπονητή, λέγοντας ότι ισχύουν λιγότερα από όσα έχουν γραφτεί.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για το αν υπάρχει εξήγηση για τα δύο αγωνιστικά πρόσωπα που παρουσιάζει ο Παναθηναϊκός την εφετινή σεζόν στα εντός και στα εκτός έδρας παιχνίδια: Έχουμε δει ότι ο Παναθηναϊκός συνήθως παρουσιάζει δύο πρόσωπα, με όλους τους προπονητές που έχουν περάσει εφέτος. Δεν ξέρω ακριβώς γιατί γίνεται… Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι στην Τρίπολη, χάνοντας την νίκη στα σημεία, ενώ κόντρα στην Ξάνθη παρουσιάσαμε πολύ κακό πρόσωπο. Χάνουμε ευκαιρίες και δεν μπορούμε να κρατήσουμε το μηδέν… Δεν μπορώ να προσδιορίσω γιατί συμβαίνει αυτό.

Για το αν μπορεί να αλλάξει η εικόνα των Πράσινων στον αγώνα με τον Άρη: Πρέπει να αλλάξει η εικόνα μας. Είμαστε σε ένα σημείο, όπου είναι μονόδρομος οι τρεις βαθμοί. Το ίδιο ισχύει και για επόμενα παιχνίδια. Πρέπει να κάνουμε το καλύτερο δυνατόν για να τους κερδίσουμε.

Για το αν περιμένει στο παιχνίδι της Κυριακής αγωνιστική βελτίωση της ομάδας του: Σε κάθε παιχνίδι περιμένω καλύτερη εικόνα από την ομάδα μου και από εμένα. Πρέπει να βελτιώσουμε την εικόνα μας και να αρχίσουμε ένα σερί καλών εμφανίσεων και νικών, ώστε να καταφέρουμε να κάνουμε κάτι την εφετινή σεζόν.

Για τον αγώνα με τον Άρη και που μπορεί να κριθεί η νίκη: Περιμένω ένα δύσκολο παιχνίδι. Πάντα ο Άρης μας δυσκολεύει και ειδικά στην έδρα του. Πέρυσι θυμάμαι είχαμε ένα πολύ άσχημο αποτέλεσμα (ήττα 3-1). Πιστεύω πως θα είναι δύσκολος αγώνας, με τον κόσμο του Άρη να τον στηρίζει όπως πάντα. Θα είναι δύσκολο, όμως πρέπει να το κερδίσουμε. Πρέπει ο Παναθηναϊκός να περάσει τον ρυθμό του στο παιχνίδι και να μην αφήσει τον Άρη να βγει σε κόντρα επιθέσεις και να κάνει το δικό του παιχνίδι. Χρειάζεται να βάλουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα ένα γκολ και να ανοίξει υπέρ μας ο αγώνας.

Για το αν θα καταφέρει ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει το ευρωπαϊκό εισιτήριο: Πρέπει να τα καταφέρουμε, δεν μπορούμε να μείνουμε εκτός Ευρώπης. Θεωρώ πως είναι κάπως περίεργο το πρωτάθλημα φέτος, γι’ αυτό και έχουμε κρατηθεί κοντά στις θέσεις των πλέι οφ. Πιστεύω πως θα τα καταφέρουμε στο τέλος.

Για τα όσα γράφτηκαν αναφορικά με τις σχέσεις προπονητή και παικτών: Γράφονται πολλά, ισχύουν πολύ λιγότερα. Το κλίμα στην ομάδα σίγουρα είναι βαρύ, λόγω των αποτελεσμάτων, όμως έχουμε όλοι μας ως κοινό στόχο να καταφέρουμε κάτι καλό για την ομάδα μας. Και μαζί με τον προπονητή, θα τα καταφέρουμε.

Για την παρουσία του στην πρώτη του επαγγελματική σεζόν και αν έχει μείνει ικανοποιημένος με την απόδοσή του: Σε αρκετά παιχνίδια έχω μείνει ευχαριστημένος με την παρουσία μου. Σε άλλα παιχνίδια μπορούσα να κάνω κάτι καλύτερο για την ομάδα μου.

Για το αν θα ήθελε να πει κάτι στον κόσμο του Παναθηναϊκού: Δεν θεωρώ ότι τα μηνύματα εκτός γηπέδου έχουν πλέον μεγάλο νόημα για τους οπαδούς μας. Οπότε ας κερδίσουμε την Κυριακή και βλέπουμε…\

Πηγή: sport-fm.gr