Από το βράδυ της Κυριακής είχε γίνει γνωστό ότι ο Ράφικ Τζεμπούρ δεν θα μείνει στον Ολυμπιακό, όμως περίπου ένα 24ωρο αργότερα οι δύο πλευρές ανακοίνωσαν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τα επόμενα τρία χρόνια.

Η συμφωνία των δύο πλευρών προέκυψε από κοινή τους επιθυμία να συνεχίσουν να συνεργάζονται, παρότι οι Πειραιώτες δεν τα είχαν βρει στο οικονομικό με τον μάνατζερ του Αλγερινού επιθετικού.

Πώς φτάσαμε στην ανανέωση
Στη χθεσινή προπόνηση ο «τρομοκράτης» μίλησε με τον Γιάννη Βρέντζο, ο οποίος βρέθηκε στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, και του ζήτησε να μιλήσει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Το ραντεβού ανάμεσα στους δύο άνδρες κλείστηκε αμέσως, αφού και οι δύο ήθελαν να τα πουν από κοντά για το συγκεκριμένο ζήτημα. Ο Τζεμπούρ συναντήθηκε με τον πρόεδρο της ΠΑΕ και του εξήγησε ότι υπήρξε παρεξήγηση με τον εκπρόσωπό του.

Το οικονομικό

Η προσφορά του Ολυμπιακού στον διεθνή επιθετικό δεν ανέβηκε, αν και κάποιοι πιστεύουν ότι πήρε κάτι παραπάνω μόνο και μόνο για τη διάθεση που έδειξε να παραμείνει στην ομάδα.

Ο 29χρονος άσος θα παραμείνει ο καλύτερα αμειβόμενος ποδοσφαιριστής στον Ολυμπιακό και του πρωταθλήματος, αφού υπολογίζεται ότι θα πάρει 1,2- 1,3 εκατ. ετησίως.

Πηγή: sport-fm.gr