Η αποχώρηση των μελών της διοικούσας επιτροπής της ΠΑΕ Άρης, επιβεβαιώθηκε και τυπικά. Με επίσημη ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της ΠΑΕ, οι Αλέκος Κατσιαούνης, Σταύρος Λαμπριάκος και Παναγιώτης Στεφανίδης γνωστοποιούν την θέση τους και προαναγγέλλοντας συνέντευξη Τύπου.

Αναλυτικά:

«Μετά από πέντε μήνες παρουσίας στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, είμαστε αναγκασμένοι να αποχωρήσουμε από αυτήν. Στην διάρκεια των πέντε μηνών κάναμε ότι μπορούσαμε σε συνεργασία με τον Αντώνη Ζαμπέτα και τον Χρήστο Γρόλλιο, προκειμένου να πετύχουμε αυτά που από την πρώτη μέρα ορίσαμε ως στόχους. Την παρουσία του ΑΡΗ στο Πρωτάθλημα, την δημιουργία του ρόστερ που θα αγωνιστεί με τα πενιχρά οικονομικά που είχαμε και την οικονομική εξυγίανση και ισορροπία.

Ωστόσο, είμαστε υποχρεωμένοι πλέον να αποχωρήσουμε, αφού αδυνατούμε για προσωπικούς λόγους να εισέλθουμε σε διοίκηση Πρωτοδικείου, γεγονός που γνώριζε ο κόσμος του ΑΡΗ από το καλοκαίρι.

Ευχόμαστε στην διοίκηση που θα προκύψει ότι καλύτερο για την ομάδα μας. Καλούμε τον κόσμο να στηρίξει την προσπάθεια του αγωνιστικού τμήματος, η οποία συνδέεται άμεσα και με την επιβίωση του Συλλόγου. Τίποτα δεν έχει τελειώσει ακόμα και δεν ωφελεί σε τίποτα η πρόωρη καταδίκη της.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο του ΑΡΗ για τη βοήθεια και τη στήριξη που μας παρείχε, καθώς και όλο το προσωπικό της ΠΑΕ ΑΡΗΣ (αγωνιστικό και διοικητικό) για τις πολύτιμες υπηρεσίες τους και την άψογη συνεργασία που είχαμε.

Θα ακολουθήσει σύντομα και συνέντευξη Τύπου.

Αλέκος Κατσιαούνης, Σταύρος Λαμπριάκος, Παναγιώτης Στεφανίδης».

Πηγή: Sport-fm.gr

TAGS
Μάθετε πρώτοι τι συμβαίνει στην Ελλάδα και τον κόσμο στο Google News του Newsbeast. Ακολουθήστε το Newsbeast σε Instagram, Facebook και Twitter.