Σήμερα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Σέντρα… παραδοσιακά για τα 8 ματς στις 21:45.

Όλα έτοιμα για την επίσημη έναρξη του Champions League της σεζόν 2010-2011, και οι 32 ομάδες των ομίλων βρίσκονται στην εκκίνηση με όνειρα για ό,τι καλύτερο. Άλλες ομάδες στοχεύουν στον τίτλο, άλλες στην ευρωπαϊκή καταξίωση, άλλες ονειρεύονται κάτι μεγάλο, και κάποιες άλλες θέλουν να χαρούν την εμπειρία που προσφέρει η μεγαλύτερη διασυλλογική διοργάνωση.

Από τις 32 ομάδες των ομίλων σήμερα θα αγωνιστούν οι 16 πρώτες με τον Παναθηναϊκό να δοκιμάζεται στη Βαρκελώνη από την πανίσχυρη Μπαρτσελόνα. Κατά τα άλλα, η κάτοχος του τίτλου Ίντερ φιλοξενείται στην Ολλανδία από την Τβέντε, ενώ για τον ίδιο όμιλο η Βέρντερ θα υποδεχτεί στη Βρέμη την Τότεναμ. Η πάντα υπολογίσμη Λιόν θα αναμετρηθεί στη Γαλλία με τη Σάλκε του Κυριάκου Παπαδόπουλου και του Βασίλη Πλιάτσικα, ενώ η ομάδα έκπληξη Χάποελ Τελ Αβίβ θα ταξιδέψει στην Πορτογαλία ώστε να κοντραριστεί με την Μπενφίκα.

Η ομάδα του Σελ Άλεξ που στοχεύει στην κατάκτηση της κορυφής της Ευρώπης, θα υποδεχτεί στο «Ολντ Τράφορντ» τη Ρέιντζερς, με τη Μάντσεστερ να θέλει να βγει νικήτρια από το ντέρμπι του Νησιού. Τέλος η πρωταθλήτρια Τουρκίας, Μπούρσασπορ φιλοξενεί την Βαλένθια ενώ στον όμιλο του Παναθηναϊκού Κοπεγχάγη και Ρούμπιν Καζάν θα παλέψουν για το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στην πρωτεύουσα της Δανίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα των αγώνων:

Τβέντε (Ολλανδία) – Ίντερ (Ιταλία)

Βέρντερ Βρέμης (Γερμανία) – Τότεναμ (Αγγλία)

Λιόν (Γαλλία) – Σάλκε (Γερμανία)

Μπενφίκα (Πορτογαλία) – Χάποελ Τελ Αβίν (Ισραήλ)

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Αγγλία) – Ρέιντζερς (Σκοτία)

Μπουρσασπορ (Τουρκία) – Βαλένθια (Ισπανία)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία) – Παναθηναϊκός (Ελλάδα)

Κοπεγχάγη (Δανία) – Ρούμπιν Καζάν (Ρωσία)

Όλες οι αναμετρήσεις έχουν ώρα έναρξης 21.45 ενώ θα μεταδοθούν ζωντανά από τα κανάλια της Nova με εξαίρεση τον αγώνα των «πρασίνων» που θα καλυφθεί ζωντανά από το Mega.

Πηγή: gazzetta.gr