Ο Γιάγια Τουρέ ήταν προσκεκλημένος στην εκπομπή Monday Night Football του SkySports και, σε ερώτηση για τη φετινή κούρσα του τίτλου, υποστήριξε ότι είναι προτιμότερο να βρίσκεται κανείς στη θέση που είναι η Λίβερπουλ στην κορυφή κι όχι στο κυνήγι της διαφοράς, όπως συμβαίνει με τη Σίτι…

Ο άλλοτε χαφ των «πολιτών», εξέφρασε τη σιγουριά του για τη συνέχιση της προσπάθειας μέχρι τέλους, από τους πρώην συμπαίκτες του και τον πρώην προπονητή του στον σύλλογο του Μάντσεστερ, ωστόσο, πρόσθεσει: «Για να είμαι ειλικρινής θα προτιμούσα να είμαι στη θέση της Λίβερπουλ αυτή τη στιγμή. Ξέρω τους πρώην συμπαίκτες μου και ξέρω ότι θα παλέψουν μέχρι το τέλος, ωστόσο, είναι δύσκολο και θα είναι ακόμα πιο δύσκολο.

Στην Premier League, όταν έχεις πάρει την προηγούμενη σεζόν τον τίτλο, τότε η αμέσως επόμενη είναι πολύ δύσκολη και σε αυτό προσπαθεί να ανταπεξέλθει ο Πεπ. Αν η Σίτι χάσει κι άλλους βαθμούς θα είναι πολύ δύσκολο πλέον να πιάσει τη Λίβερπουλ. Άλλωστε, έχουν παίξει και τα δυο μεταξύ τους ματς στο πρωτάθλημα…».

Πηγή: gazzetta.gr