Λίγο πριν τη σημαντική αναμέτρηση με την Άρσεναλ στο «Ολντ Τράφορντ», ο Ζοσέ Μουρίνιο έθιξε θέμα εγωισμού και θέλει να δει προσωπικότητα από τους ποδοσφαιριστές του, λέγοντάς τους πως ακόμα κι αν δεν θέλουν καθόλου να παίζουν για εκείνον, θέλει να τους δει να βγάζουν χαρακτήρα.

Έχοντας κατακρίνει τις εμφανίσεις τους, έχοντας μιλήσει για λιπόψυχους ποδοσφαιριστές και για έλλειψη πάθους και… καρυδιών από συγκεκριμένους παίκτες, αυτή τη φορά, ο Πορτογάλος προπονητής των «κόκκινων διαβόλων» ξέρει πως πρέπει κι εκείνος να κάνει κάτι διαφορετικό ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με την Άρσεναλ.

Όπως αναφέρει ο βρετανικός Τύπος, το μήνυμά του ήταν σαφές και είναι τέτοιο που δείχνει και μια… προσωπική του υποχώρηση μπροστά στο καλό της ομάδας και των παικτών του, λέγοντας χαρακτηριστικά:

«Παίξτε στο ντέρμπι καλά, ακόμα κι αν δεν με γουστάρετε». Αυτή η ατάκα φέρεται να ήταν μια από τις πολλές που είπε στ’ αποδυτήρια του St. Mary’s σε ομιλία του που κράτησε 10 λεπτά, μετά το τελικό 2-2 με τη Σαουθάμπτον, το περασμένο Σάββατο.

Πηγή: gazzetta.gr