Το απρόοπτο με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο, ο οποίος δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει την Εθνική ομάδα στα προκριματικά του παγκοσμίου Κυπέλλου αναγκάζει –όπως είναι φυσικό- τον Φερνάντο Σάντος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σκέφτεται να καλέσει ένα νέο πρόσωπο στην αποστολή, προκειμένου να καλύψει το κενό του αμυντικού της Σάλκε, με την τελική του απόφαση να αναμένεται εντός των προσεχών ημερών.

Ανήμερα της ανακοίνωσης των παικτών που κλήθηκαν στην αποστολή για τις αναμετρήσεις της Εθνικής ομάδας με Βοσνία/Ερζεγοβίνη (12/10) και Σλοβακία (16/10), ο Φερνάντο Σάντος είναι αναγκασμένος να αναπροσαρμόσει τα πλάνα του, ύστερα από την είδηση πως ο Κυριάκος Παπαδόπουλος δεν θα είναι σε θέση να βοηθήσει.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός σκέφτεται πολύ σοβαρά να καλέσει τον αντικαταστάτη του αμυντικού της Σάλκε, χωρίς ωστόσο να έχει «κλειδώσει» κάποιο όνομα μέχρι στιγμής. Πάντως, η τελική απόφασή του αναμένεται εντός των προσεχών ημερών, ίσως ακόμη και σήμερα.

Πάντως, δεν αποκλείεται ο Πορτογάλος προπονητής να μην καλέσει κάποιον αντικαταστάτη και να αποφασίσει τελικά να πάει στα δύο κρίσιμα ματς με την αποστολή που έχει ήδη ανακοινώσει.

Πηγή: Sport-fm.gr