Να προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στην παράδοση που τον θέλει να σκοράρει κατά της Άρσεναλ υποσχέθηκε ο Νταβίντ Φουστέρ με δηλώσεις του μετά το παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ατρόμητο. Ο ισπανός άσος δήλωσε αρκετά χαρούμενος για την ανανέωση του συμβολαίου του με τους ερυθρόλευκους αλλά και το γκολ που πέτυχε στο Περιστέρι και έδωσε τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ισπανού άσου μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο:

-Για το αν πιστεύει πως θα ξεκινήσει βασικός στο Λονδίνο:
«Είναι καθαρά θέμα επιλογής του προπονητή. Εκείνος αποφασίζει. Δεν έχω πω κάτι άλλο».

-Για την παράδοση που έχει δημιουργήσει με το να βάζει γκολ στην Άρσεναλ:

«Εντάξει είναι διαφορετικό και πιο δύσκολο το να πετύχεις γκολ απέναντι στην Άρσεναλ, αλλά εφόσον παίξω, φυσικά και θα προσπαθήσω να στείλω την μπάλα στα δίχτυα. Προς το παρόν είμαι χαρούμενος που πέτυχα το πρώτο μου φετινό γκολ κόντρα στον Ατρόμητο και το απολαμβάνω διπλά επειδή μας χάρισε τη νίκη».

-Για το αν το “διπλό” στο Περιστέρι θα δώσει ψυχολογία στην ομάδα ενόψει Λονδίνου:
«Αυτό που μπορώ να πω είναι ότι το παιχνίδι με τον Ατρόμητο ήταν πολύ δύσκολο. Κερδίσαμε, κάναμε το πέντε στα πέντε στο πρωτάθλημα και είμαστε πολύ ευχαριστημένοι από το αποτέλεσμα. Η νίκη έχει σημασία. Σίγουρα, πάντως, όταν κερδίζεις αισθάνεσαι καλύτερα, ανεβαίνει η ψυχολογία σου και παίζεις με αυτοπεποίθηση. Είναι διαφορετικά ματς όμως εκείνα στην Ευρώπη».

-Για το αν αισθάνεται καλά που παίζει στα άκρα και όχι στον άξονα:

«Όταν ήρθα στον Ολυμπιακό, το πλάνο ήταν να καλύψω την θέση πίσω από τους επιθετικούς, δηλαδή, αυτό που ξέρω να κάνω καλύτερα. Εκεί αισθάνομαι πιο άνετα. Ωστόσο, πέρσι σε ορισμένα παιχνίδια μου ζητήθηκε να παίξω στο δεξί άκρο και αυτό που έκαναν και κάνω είναι να προσπαθήσω να καλύψω τις απαιτήσεις του προπονητή».

-Για το γεγονός πως ανανέωσε το συμβόλαιο του με τους Πειραιώτες:
«Νιώθω πολύ καλά στον Ολυμπιακό και ήταν επιθυμία και δική μου και τις διοίκησης να ανανεώσουμε την συνεργασία μας. Ο κόσμος της ομάδας με έχει αγκαλιάσει και μόνο θετικές αναμνήσεις έχω από τον Ολυμπιακό».

Πηγή: Sport-fm.gr