Μέτρια ικανοποιημένος από τη νίκη (1-0) της Μπαρτσελόνα απέναντι στη Βαλένθια στο «Καμπ Νου» δήλωσε ο Τίτο Βιλανόβα, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Παρότι οι «μπλαουγκράνα» έχουν το απόλυτο στις τρεις πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, ο Καταλανός τεχνικός θεωρεί ότι η ομάδα του χρειάζεται βελτίωση και στα επόμενα παιχνίδια θα εμφανιστεί καλύτερη.

«Ήταν σημαντικό να μην δεχθούμε γκολ και να ελέγχουμε το μεγαλύτερο μέρος του αγώνα. Στο δεύτερο ημίχρονο είδαμε την κούραση από το μεσοβδόμαδα παιχνίδι στο «Μπερναμπέου», αλλά είναι ωραίο που έχουμε εννιά βαθμούς. Φυσικά, υπάρχουν πράγματα που χρειάζεται να βελτιώσουμε, αν και είναι λογικό ότι τον Μάρτιο θα παίζουμε καλύτερα από ό,τι κάνουμε τώρα», ανέφερε αρχικά ο 42χρονος παίκτης και σχολίασε την απόδοση κάποιων από τους ποδοσφαιριστές του:

«Ο Σεσκ (Φάμπρεγας) είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι, αλλά δεν ξέρω τι θα κάνω στο μέλλον. Δεν μπορώ να ξέρω αν θα συνεχίσω το ροτέισιον ή όχι, αλλά σήμερα ήθελα φρέσκους παίκτες. Ο Σονγκ τα πήγε και εκείνος καλά, τόσο στα ανασταλτικά του καθήκοντα και με την μπάλα, και ήταν σημαντική η παρουσία του στο πρώτο του παιχνίδι στην έδρα μας. Ο Πέδρο δημιουργεί συνέχεια ευκαιρία και δουλεύει σκληρά, έτσι είναι σημαντικός για εμάς και ελπίζουμε να συνεχίσει να πραγματοποιεί αυτές τις εμφανίσεις».

Πηγή: sport-fm.gr