Το «διαζύγιο» του Παναθηναϊκού με τον Ίαν Βουγιούκα είναι πλέον οριστικό. Ο Έλληνας σέντερ βρίσκεται μια… ανάσα από την Ούνιξ Καζάν και μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε, είπε το δικό του… αντίο στο σύλλογο που αγωνίστηκε τα τελευταία δύο χρόνια.

Ευχαρίστησε όλους τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε τη διετία του στο «τριφύλλι». Ο Παναθηναϊκός με βοήθησε να βελτιωθώ ως αθλητής και άνθρωπος», τόνισε σχετικά για το πέρασμα του από τους «πράσινους».

Αναλυτικά, η γραπτή δήλωση του Ίαν Βουγιούκα:

«Έπειτα από δύο χρόνια στον Παναθηναϊκό, με τον οποίο είχα την ευτυχία να κατακτήσω την Ευρωλίγκα, το Πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδος, αλλά πρωτίστως να βελτιωθώ ως αθλητής και ως άνθρωπος, ήλθε η στιγμή να πω «αντίο».

Θα ήθελα μέσα από την καρδιά μου να ευχαριστήσω την οικογένεια Γιαννακόπουλου για την αγάπη και την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπό μου, τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς, τους συνεργάτες του και όλα τα μέλη του σταφ και φυσικά τους συμπαίκτες μου, με τους οποίους μοιραστήκαμε δυνατές συγκινήσεις αυτά τα δύο χρόνια.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους φιλάθλους του Παναθηναϊκού, οι οποίοι μας στήριξαν όχι μόνο στις χαρές, αλλά κυρίως στα δύσκολα, όταν δηλαδή χρειαζόμασταν τη συμπαράστασή τους. Εύχομαι και πάλι στον Παναθηναϊκό, στη νέα διοίκηση και την τεχνική ηγεσία, καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια που ξεκινούν.

Ίαν».

Πηγή: Sport-fm.gr