Κατηγορηματικός σχετικά με το μέλλον του Κακά ήταν ο Αντριάνο Γκαλιάνι. Ο ισχυρός άντρας της Μίλαν απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο επιστροφής του Βραζιλιάνου στο Μιλάνο, αν και οι οπαδοί επιθυμούν να τον ξαναδούν με την μαυροκόκκινη φανέλα.

Μπορεί το ενδιαφέρον του ποδοσφαιρικού κόσμου να είναι στραμμένο στο Euro, τα μεταγραφικά ζητήματα, όμως, δεν αφήνουν κανέναν αδιάφορο. Η εφημερίδα «Corriere dello sport» πραγματοποίησε έρευνα ανάμεσα στους οπαδούς της Μίλαν και τα αποτελέσματα ήταν τα αναμενόμενα. Όλοι επιθυμούν να επιστρέψει ο Κακά από τη Ρεάλ.

Ο Αντριάνο Γκαλιάνι το πρωί της Τρίτης, καθώς προσερχόταν στη συνέλευση της Ιταλικής Λίγκας, ξεκαθάρισε πως το μέλλον του Κακά δεν μπορεί να είναι στη Μίλαν, ούτε σε άλλη ομάδα της Ιταλίας, καθώς η φορολογία και οι αποδοχές του παίκτη, καθιστούν απαγορευτική κάθε σκέψη απόκτησής του.

Για τον Ρομπίνιο, που φέρεται να ενδιαφέρει τη Μάλαγα, ο Γκαλιάνι ήταν σαφής. Παρά τις φήμες δεν έχει γίνει καμιά πρόταση ή κρούση. Όπως αρνήθηκε πως η Ρεάλ έχει ξεκινήσει διαπραγματεύσεις μαζί του για τον Μπόατενγκ.

Πηγή: sport-fm.gr