Διατεθειμένοι να μην συμβιβαστούν με τίποτα λιγότερο από την κατάκτηση του τροπαίου στο Euro 2012 είναι οι παίκτες της Γερμανίας, όπως αποκάλυψε ο Σάμι Κεντίρα. Ο μέσος της Ρεάλ Μαδρίτης εξέφρασε την άποψη ότι η εθνική ομάδα της χώρας του μπορεί στην φετινή διοργάνωση να πετύχει το κάτι παραπάνω, καθώς τόνισε ότι εκείνος και οι συμπαίκτες του έχουν την απαραίτητη εμπειρία, ώστε να τους δώσει τον τίτλο.

«Συμφωνώ με την άποψη του Ποντόλσκι ότι το μόνο πράγμα που μετράει για μας είναι το να είμαστε οι νικητές της διοργάνωσης. Προσπαθήσαμε να κατακτήσουμε το Παγκόσμιο Κύπελλο το 2010, δεν τα καταφέραμε, αλλά τώρα είμαστε πολύ πιο έμπειροι. Έχουμε μάθει πώς να διαχειριζόμαστε την πίεση και μέσα σε αυτά τα δυο χρόνια έχουμε κάνει μεγάλα βήματα προόδου», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του.

Αναφορικά με τον τίτλο του φαβορί που έχουν προσδώσει στην Γερμανία, μαζί με την εθνική Ισπανίας, ο Κεντίρα τόνισε ότι είναι δυο διαφορετικές ομάδες, με τους «φούριας ρόχας» να μην έχουν να αποδείξουν κάτι μετά την κατάκτηση του Euro το 2008 και του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010.

«Δεν μπορώ να πω ότι έχουν χάσει το ενδιαφέρον τους οι Ισπανοί για την κατάκτηση τροπαίων, αλλά είναι πολύ δύσκολο να κερδίζεις κάθε διοργάνωση. Πιστεύω ότι έχουμε πολύ μεγαλύτερο κίνητρο, καθώς η μόνη μας επιθυμία είναι η κατάκτηση του κυπέλλου», συμπλήρωσε.

Πηγή: sport-fm.gr