Το αν θα κάνει σπουδαία καριέρα στο μέλλον εξαρτάται από τον ίδιο τον Μάριο Μπαλοτέλι, όπως τόνισε ο τεχνικός διευθυντής της Ίντερ, Μάρκο Τροτσέτι.

Ο Ιταλός πιστεύει πως ο πρώην επιθετικός των «νερατζούρι», είναι ταλαντούχος, αλλά για να… αφήσει εποχή θα πρέπει να το θέλει και ο ίδιος.

«Ο Μάριο είναι ένας ποδοσφαιριστής με πλούσιο ταλέντο και έχει όλα τα φόντα να κάνει μία σπουδαία καριέρα και να τον θυμούνται για πολλά χρόνια. Ωστόσο, για να γίνει αυτό όλα εξαρτώνται από εκείνον και μόνο», τόνισε ο Μάρκο Τροτσέτι.

Παράλληλα, ο τεχνικός διευθυντής των «νερατζούρι» μίλησε τόσο για το ματς με τη Μίλαν, αλλά και για το ποια ομάδα είναι το φαβορί στο ντέρμπι που έρχεται: «Ένα παιχνίδι σαν αυτό είναι πάντοτε γεμάτο με πάθος, καθώς δεν είναι ένα απλό ματς σαν τα υπόλοιπα. Γι’ αυτό πιστεύω πως τα ντέρμπι έχουν πιο πολύ ενδιαφέρον όταν γίνονται στο τέλος της χρονιάς» είπε αρχικά και συμπλήρωσε:

«Αν είναι οι παίκτες της Μίλαν φαβορί για αυτό το παιχνίδι και το πρωτάθλημα; Θα δούμε στο γήπεδο, καθώς σε ένα ντέρμπι όλα είναι ανοιχτά».

Πηγή: Sport-fm.gr