Χωρίς τέσσερις ποδοσφαιριστές θα αντιμετωπίσει ο Παναθηναϊκός τον Αστέρα στην Τρίπολη την επόμενη Τετάρτη (18/4) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Super League.

Αφού Κατσουράνης, Σιμάο, Ρούντολφ και Βύντρα συμπλήρωσαν κάρτες και προτιμήθηκε η ομάδα να είναι πλήρης στα play off αντί να μοιραστούν οι τιμωρίες-απουσίες στα επόμενα παιχνίδια!

Πιο συγκεκριμένα, οι δύο αμυντικοί μέσοι του «τριφυλλιού» έφτασαν τις δέκα κίτρινες στο πρωτάθλημα και θα πρέπει να απουσιάσουν στα δύο από τα επόμενα τέσσερα παιχνίδια. Με το τεχνικό τιμ να αποφασίζει πως το καλύτερο είναι «κάτσουν» τώρα, δηλαδή τις δύο τελευταίες αγωνιστικές με Αστέρα και Παναιτωλικό (ΟΑΚΑ) παρά μετά.

Επίσης, και οι Ρούντολφ, Βύντρα που συμπλήρωσαν τέσσερις κίτρινες κάρτες, αποφασίστηκε να εκτίσουν την ποινή τους στο προσεχές ματς με τον Αστέρα. Έτσι, αντί να μοιραστούν οι ποινές και να μην φανεί ο Φερέιρα προτίμησε έναν περίεργο δρόμο. Να ξεμπερδεύει γρήγορα και να τους έχει όλους στα play off. Αν δεν υπάρξει νέα τιμωρία…

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ για το ποινολόγιο των τεσσάρων ποδοσφαιριστών:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει ότι οι ποδοσφαιριστές Κώστας Κατσουράνης και Σιμάο Μάτε Τζούνιορ θα εκτίσουν την ποινή αποκλεισμού δύο αγωνιστικών, λόγω συμπλήρωσης του ορίου των 10 κίτρινων καρτών, στους αγώνές της 29ης (Αστέρας Τρίπολης) και της 30ης αγωνιστικής (Παναιτωλικός). Επίσης, οι ποδοσφαιριστές Λουκάς Βύντρα και Γκέργκελι Ρούντολφ, οι οποίοι συμπλήρωσαν το όριο των 4 κίτρινων καρτών θα εκτίσουν την ποινή αποκλεισμού μίας αγωνιστικής στον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (29η αγωνιστική).

Πηγή: sport-fm.gr