Στο εξωτερικό βρίσκεται ο τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, Λούμπος Μίχελ, ο οποίος αναμένεται να «τρέξει» ζητήματα που αφορούν το ρόστερ της ομάδας του. Αυτό δεν σημαίνει ότι η αποστολή του θα αφορά μόνο προσθήκες.

Όπως πηγάζει από τη Θεσσαλονίκη, το ταξίδι του Σλοβάκου θα σχετίζεται εκτός από απόπειρα για απόκτηση κάποιου ποδοσφαιριστή και με συναντήσεις που έχουν ως στόχο την ελάφρυνση του «ασπρόμαυρου» ρόστερ, με παίκτες που προφανώς δεν υπολογίζονται.

Οι εξελίξεις με τον Μίχελ καθυστερούν και την παραχώρηση των Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη στον Παναθηναϊκό, καθώς φαίνεται ότι μένουν κάποια διαδικαστικά θέματα να ολοκληρωθούν με το «τριφύλλι».

Όσον αφορά το «έλα», βασικό ζήτημα είναι η απόκτηση στόπερ, μετά την αρνητική κατάληξη που είχε η ιστορία με τον Ροντρίγκο Μολέδο. Η περίπτωση που παλεύουν στον ΠΑΟΚ είναι του Γιεβγέν Χατσερίντι, που ομογενή Ουκρανού αμυντικού της Ντιναμό Κιέβου. Οι Θεσσαλονικείς φαίνεται να τα έχουν βρει με τον παίκτη, αλλά μένει να γίνει κάτι αντίστοιχο και με την ομάδα του.

Προς το παρόν, πάντως, δεν είναι σίγουρο εάν το ταξίδι Μίχελ συνδέεται με την υπόθεση Χατσερίντι…