Ασπίδα προστασίας στους παίκτες του ύψωσε ο Άγγελος Αναστασιάδης μετά τη νίκη του ΠΑΣ επί της Δόξας Δράμας στα Γιάννενα, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι αποδοκιμάζονται στην πρώτη λανθασμένη ενέργεια στα ματς.

«Επιτέλους να γελάσουμε κι εμείς λίγο, γιατί και στο ματς με τον Ατρόμητο δεν έπρεπε να χάσουμε. Την Κυριακή το ματς ήταν καθαρά δικό μας, σύμφωνα και με την αγωνιστική κατάσταση των δύο ομάδων, αλλά το χάσαμε. Φτάσαμε σήμερα σ’ ένα δύσκολο ματς από πολλές πλευρές. Είχαμε άσχημη ψυχολογία, με τον κόσμο στο πρώτο λάθος να κάνει αυτό που κάνουν όλοι οι Έλληνες. Με όλα τα προβλήματα που έχουμε είμαστε όρθιοι, ζωντανοί, το οφείλουμε σ’ αυτά τα παιδιά, που κάνουν πάρα πολύ μεγάλο αγώνα. Χρειάστηκε η βοήθεια της Παναγιάς να καταλάβουμε ότι πρέπει να αλλάξουμε ρότα. Ευχαριστώ την Παναγιά και τα παιδιά. Μ’ αυτήν τη συμπεριφορά, με αυτό το αγωνιστικό πρόσωπο που δείχνει πάντα η ομάδα, εκτός από τα τελευταία 20 λεπτά με τον Πανιώνιο, η ομάδα έχει καλή παρουσία, κάνει περισσότερα από τις δυνατότητες και απ’ ό,τι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος», τόνισε ο προπονητής των Ηπειρωτών και πρόσθεσε:

«Δεν είμαστε Μπαρτσελόνα, αλλά κάνουμε 8-10 φάσεις σε κάθε παιχνίδι. Άλλο βλέπατε; Είχαμε 10 απλές περιπτώσεις για γκολ. Δεν έγινε σωστή πάσα για ένα μέτρο. Κάνουμε τα δύσκολα και δεν κάνουμε τα εύκολα. Ζητάμε πολλά από τα παιδιά. Όσοι αγαπάνε την ομάδα και την αγαπάτε όλοι σας, φίλαθλοι, δημοσιογράφοι, διοικήσεις, σας ρωτώ, ποιος περιμένετε να τη σώσει; Εγώ είμαι το 5%. Βρίζετε τα παιδιά; Αυτά μόνο στην Ελλάδα γίνονται. Μόνο η Παναγιά και τα παιδιά θα μας σώσουν. Θα γίνει αυτό. Με 8 παίκτες να μείνω, θα το παλέψω. Ελάτε να βοηθήσετε και στο τέλος, ελάτε να μας βρίσετε αν δεν μείνετε ικανοποιημένοι. Αλλά όχι με το πρώτο λάθος να βρίζετε. Θα το χάσει ο άλλος το γκολ όταν τον βρίζουν. Το μεγαλύτερο πρόβλημα που έχω είναι αυτό. Η αγωνιστική μας κατάσταση στο Καυταντζόγλειο δεν ήταν για να μας βρίζετε. Άλλο ματς είδα εγώ εκεί; Το δώσαμε εμείς το γκολ. Δεν μας έκανε καμία ευκαιρία αυτή η ομάδα, παρά μόνο από δικά μας λάθη. Αν τους έβαζα να διώχνουν την μπάλα δεν θα είχαμε λάθη. Τους ζητώ, όμως, να παίζουν ποδόσφαιρο. Μια ομάδα υπήρχε, μία δεν υπήρχε στα δύο αυτά ματς. Βρείτε μία φάση της Δράμας. Γιατί να είμαι στενοχωρημένος απ’ αυτήν την εμφάνιση σήμερα, ακόμα κι αν ήταν ισοπαλία»;

Όσο για τη διαιτησία, είπε: «Εγώ δεν μιλάω ξανά για τη διαιτησία. Μετά την ανοησία στην Τρίπολη, απαγορεύεται να ξαναμιλήσω».

Πηγή: Sport-fm.gr