Έτοιμος να… απαντήσει στους Έλληνες συμπαίκτες του στον Ολυμπιακό για τα πειράγματά τους μετά την αποτυχία του Βελγίου να προκριθεί στα τελικά του Euro 2012 είναι ο Κέβιν Μιραλάς στο αποψινό φιλικό στο Παγκρήτιο.

«Οι Έλληνες συμπαίκτες μου στον Ολυμπιακό με κορόιδευαν επειδή το Βέλγιο δεν προκρίθηκε στα τελικά του Euro 2012 σε αντίθεση με τη δική τους ομάδα. Ελπίζω απόψε να γελάσω εγώ σε βάρος τους και να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε τόσο κακοί», είπε χαριτολογώντας στο βελγικό Τύπο ο άσος των «ερυθρόλευκων».

Όσο για τη θέση που αγωνίζεται, δήλωσε: «Η θέση του σέντερ φορ δεν είναι αυτή που προτιμώ, αλλά δεν αποφασίζω εγώ. Στον Ολυμπιακό παίζω από τα αριστερά και χρησιμοποιώ το δεξί μου πόδι για να διεισδύω και να σουτάρω. Θα δοκιμάσω και σήμερα».

Για την πορεία της καριέρας του στην εθνική Βελγίου τόνισε: «Τα τελευταία χρόνια η πορεία μου στην εθνική ομάδα είχε σκαμπανεβάσματα. Στον Ολυμπιακό όμως τα πράγματα πάνε πολύ καλά και θέλω να επωφεληθώ από αυτό».

Τέλος, δεν θα μπορούσε να μη ρωτηθεί για την κρίση στην Ελλάδα και το πόσο επηρεάζει το ποδόσφαιρο. «Η κατάσταση για τον κόσμο είναι δύσκολη, αλλά στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι καλύτερη. Τα γήπεδα είναι γεμάτα. Ξέρω πως υπάρχουν προβλήματα στις πληρωμές, αλλά αν το συγκρίνεις με άλλους τομείς στην Ελλάδα, δεν είναι τόσο κακά».

Πηγή: sport-fm.gr