Ξεκάθαρος ήταν ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Χρυσόστομος Γκαγκάτσης, αναφορικά με το θέμα του Financial Fair Play, κατά τη διάρκεια της σημερινής ετήσιας Γενικής Συνέλευσης που πραγματοποιήθηκε στο γήπεδο της Τούμπας.

Απαντώντας σε ερώτηση ενός μικρομετόχου, ο αντιπρόεδρος του «δικεφάλου» τόνισε πως «είμαστε εντάξει βάσει των υπηρεσιών ελέγχου, πάντα βέβαια θα πρέπει να είμαστε προσεκτικοί», ενώ για το θέμα του νέου γηπέδου υποστήριξε ότι όταν υπάρχουν νεότερα «θα ανακοινωθούν από την ΠΑΕ».

Στα 29 εκατ. το κόστος της ομάδας

Ο ισολογισμός της τελευταίας χρήσης είναι θετικός, παρά το γεγονός ότι το κόστος του ποδοσφαιρικού τμήματος ξεπέρασε τα 29 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία καλύφθηκαν, μέσω αυξήσεων του μετοχικού κεφαλαίου, από τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο αντιπρόεδρος των «ασπρόμαυρων» προέδρευσε της όλης διαδικασίας, όπου εκπροσωπήθηκε το 91,4372% των μετοχων της ΠΑΕ, με τις φετινές ζημιές της να ανέρχονται στα 5,3 εκατομμύρια ευρώ.

Κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης εγκρίθηκε ο ισολογισμός για την εταιρική χρήση 01.07.2016 – 30.06.2017, ενώ απαλλάχθηκαν τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου και των Ελεγκτών από κάθε ευθύνη αποζημίωσης για τα πεπραγμένα της εταιρικής χρήσης 01/07/2016 έως 30/06/2017.

Πηγή: gazzetta.gr