Την ευκαιρία να διαπιστώσει την κατάσταση που βρίσκεται ο Λίνο θα έχει ο Παύλος Δερμιτζάκης στο αποψινό (20:30) φιλικό του ΠΑΟΚ με την Παρτιζάν στην Τούμπα. Μετά τον σοβαρό τραυματισμό του, ο Βραζιλιάνος μπακ προπονείται χωρίς πρόβλημα εδώ και οχτώ μέρες.

Έτσι, ο τεχνικός του «Δικεφάλου του Βορρά» θέλει να δώσει χρόνο συμμετοχής στον 33χρονο παίκτη, προκειμένου να αρχίσει να παίρνει παιχνίδια στα πόδια του. Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Δερμιτζάκης δεν υπολογίζει τους διεθνείς Μουσλίμοβιτς, Σαλπιγγίδης, Μαλεζάς, Μπουσαΐντι και Ζουέλα, όπως και τον τραυματίας Κώστας Χαλκιάς.

Αντίθετα, θα αγωνιστούν στο πρώτο ημίχρονο οι Κουτσιανικούλης, Αθανασιάδης και Παπάζογλου που εξασφάλισαν άδεια από τον ομοσπονδιακό τεχνικό Γιώργο Γεωργιάδη και θα ενσωματωθούν αύριο το πρωί στην προετοιμασία της Εθνικής Ελπίδων.

Από την πλευρά της, η αποστολή του σερβικού συλλόγου θα έρθει με πολλές απουσίες στη Θεσσαλονίκη και μάλιστα στον πάγκο της δεν θα καθίσει ο πρώτος προπονητής, Αλεξάντερ Στανόγιεβιτς, αλλά ο βοηθός του Βουκ Ράσοβιτς.

Πηγή: sport-fm