Στο πρόσωπο του Τεέμου Πούκι έχει βρει ο Παναθηναϊκός τον άνθρωπο που αναμένεται να καλύψει το κενό που άφησε η αποχώρηση του Μάρκους Μπεργκ από την ομάδα. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης έχει προκρίνει την περίπτωση του Φινλανδού φορ, ο οποίος έχει πάρει προβάδισμα σε σχέση με παίκτες όπως ο Ολλανδός, Λουκ Καστάινιος.

Άνθρωπος των «πράσινων» βρίσκεται στη Δανία για να προχωρήσει την υπόθεση του φορ της Μπρόντμπι, με τις διαπραγματεύσεις για την αγορά του να δείχνουν σε καλό δρόμο. Βεβαίως, οι Δανοί θα εξαντλήσουν κάθε περιθώριο για να κρατήσουν τον παίκτη, καθώς για εκείνους είναι μια αντίστοιχη περίπτωση Μπεργκ ο Πούκι, με πάρα πολλά γκολ για την ομάδα, αλλά η πρόθεση του Φινλανδού είναι να αποχωρήσει και τον ενδιαφέρει η προοπτική του «τριφυλλιού».

Αν και ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε δύσκολη οικονομική θέση, προτίθεται -σύμφωνα με τα «πράσινα» ΜΜΕ- να ανέβει ακόμη και πάνω από το 1 εκατ. ευρώ για να αποκτήσει τον γκολτζή επιθετικό. Σύμφωνα με τα Μέσα της Δανίας, η Μπρόντμπι αξιώνει γύρω στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Χθες έγιναν αρκετές συζητήσεις για τον 27χρονο ποδοσφαιριστή, παρότι υπήρχε ο αγώνας της Μπρόντμπι με τη Λίνγκμπι (νίκη για την πρώτη με 5-3). Αυτό φαίνεται να επηρέασε τον Πούκι, που εκτός από το ότι δεν κατάφερε να βρει δίχτυα, έχασε και πέναλτι.

Στο «τριφύλλι» θα ήθελαν να τελειώσουν όσο το δυνατόν νωρίτερα τη μεταγραφή, παρά το γεγονός ότι ο Πούκι δεν θα έχει δικαίωμα συμμετοχής στη ρεβάνς με την Γκαμπάλα, ούτε στα πλέι οφ του Europa League. Ο παίκτης θα δηλωθεί στην ευρωπαϊκή λίστα μόνο εφόσον ο Παναθηναϊκός προκριθεί στους ομίλους.

Η υπόθεση του βασικού σέντερ φορ είναι η πιο σημαντική για τον Παναθηναϊκό και αυτός είναι ο λόγος για τον οποίον ίσως μπουν σε δεύτερο πλάνο τα υπόλοιπα μεταγραφικά ζητήματα, ανάμεσα στα οποία και η απόκτηση του αριστερού μπακ της Ουντινέζε, Γκάμπριελ Σίλβα.