Το σκηνικό στο γήπεδο της Σάντα Άνα, στην Καλιφόρνια των ΗΠΑ, ήταν έτοιμο να φιλοξενήσει έναν αγώνα μεταξύ θρύλων του ποδοσφαίρου της Λατινικής Αμερικής. Τελικά, το φιλικό εξελίχθηκε σε ένα… θρυλικό ξύλο, που θα έχουν να το θυμούνται για πολλά χρόνια.

Η αλήθεια είναι ότι τα ματς μεταξύ της Κλαμπ Αμέρικα και της Πούμας εγκυμονούν πάντα κινδύνους. Αλλά, λίγοι θα περίμεναν ότι σε παιχνίδι βετεράνων των δύο ομάδων ο αγωνιστικός χώρος θα μετατρεπόταν σε ρινγκ. Και σε ουδέτερο έδαφος μάλιστα…

Περίπου 100 άτομα μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο και άρχισαν να πιάνονται στα χέρια, με κάποιους μάλιστα να καταλήγουν ξαπλωμένοι στο χορτάρι από τις γροθιές, τις κλοτσιές και τα κάθε λογής χτυπήματα. Για περίπου δύο λεπτά η κατάσταση ξέφυγε τελείως και χρειάστηκε η επέμβαση των αστυνομικών δυνάμεων, αλλά και κάποιον ψυχραιμότερων για να ηρεμήσει.

Εννοείται ότι οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές… εξαφανίστηκαν άμεσα από τον αγωνιστικό χώρο, ενώ το ματς οδηγήθηκε σε διακοπή. Για την ιστορία, η Κλαμπ Αμέρικα ήταν μπροστά στο σκορ με 2-1.

Δείτε το σκηνικό άγρια Δύσης: