Τις αδυναμίες που παρουσιάζει ο Άρης επισήμανε ο Βασίλης Ρόβας, ενόψει της αναμέτρησης της δέκατης αγωνιστικής, στην οποία ο ΟΦΗ φιλοξενεί τους «κίτρινους». Ο μέσος των κρητικών τόνισε πως η αλλαγή του προπονητή θα βοηθήσει τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι ωστόσο θα έχουν δύσκολο έργο, αφού στόχος του ΟΦΗ είναι να μην χάνει βαθμούς εντός έδρας.

Για τις αδυναμίες του Άρη:
«Το πρόβλημα είναι η κακή αμυντική λειτουργία, γιατί ποιότητα και επιθετικές δυνατότητες διαθέτει. Όταν ο καθένας παίζει για το προσωπικό του όφελος, το αποτέλεσμα δεν είναι το επιθυμητό.

Αν δεν κάνεις κατάθεση ψυχής στον αγωνιστικό χώρο και δεν βοηθάς τους συμπαίκτες σου, δεν έρχεται το αποτέλεσμα και για αυτό υπάρχει αυτή η εικόνα. Θεωρώ ακόμη ότι η ομάδα δεν έχει φτιάξει κορμό και με 37 παίκτες είναι δύσκολο να δουλέψει ο προπονητής. Δεν γίνεται να βάζει ο προπονητής παίκτες που δεν έχουν κάνει προετοιμασία και να αφήνει έξω ποδοσφαιριστές βαρόμετρα, δημιουργώντας κακό κλίμα στα αποδυτήρια».

Για την αλλαγή του προπονητή:
«Σίγουρα θα βοηθήσει, αλλά μην περιμένουμε και θαύματα. Αν ένας προπονητής δεν διαλέξει ο ίδιος τους παίκτες και δεν κάνει την προετοιμασία, είναι δύσκολο να μοντάρει την ομάδα. Ο νέος προπονητής χρειάζεται χρόνο για να δείξει το έργο του και ο κόσμος υπομονή. Το ξέρω ότι ο κόσμος του Άρη είναι απαιτητικός και θέλει αποτελέσματα, αλλά δεν γίνεται αλλιώς».

Για τον κόσμο του ΟΦΗ:
«Ο κόσμος του ΟΦΗ είναι ο δωδέκατος παίκτης μας. Ο Άρης έχει δύσκολο έργο. Άλλωστε, στόχος μας είναι να μην χάσουμε βαθμούς στην έδρα μας».

Για την αποχώρησή του από τον Άρη:
«Νομίζω θα μπορούσα να προσφέρω περισσότερα και για αυτό ζήτησα να πάω δανεικός στα Γιάννινα, ώστε να γυρίσω καλύτερος και να ανταμειφθώ. Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο. Είχα φιλοδοξίες για αυτό δεν κάθισα πάνω στο συμβόλαιό μου.

Είμαι της άποψης ότι κανείς δεν χάνεται αν δουλέψει και μην ξεχνάτε ότι κατάφερα να επιστρέψω από ένα τραυματισμό που παραλίγο να μου… κόψει το ποδόσφαιρο. Μακάρι κάποια στιγμή να γυρίσω στον Άρη και να προσφέρω αυτά που δεν πρόσφερα την πρώτη φορά. Αυτή στη στιγμή, όμως, με ενδιαφέρει μόνο ο ΟΦΗ».

Πηγή: sport-fm.gr