Μόλις στα 18 της χρόνια, η φιλόδοξη Amber Hill είναι μια από τις νεότερες αθλήτριες από το Ηνωμένο Βασίλειο που θα διεκδικήσουν ένα μετάλλιο στους Ολυμπιακούς του Ρίο.

Η ξανθιά κοπέλα είναι συνηθισμένη στις φωτογραφήσεις από την ηλικία των 10 ετών, αλλά αποδεικνύεται επίσης ένα λαμπερό πρόσωπο για τα κοινωνικά δίκτυα με τις διασκεδαστικές φωτογραφίες της, που δείχνουν τον τρόπο ζωής της, καθώς και την αγάπη της για τα ριάλιτι.

Η Amber που θα αγωνιστεί στην σκοποβολή έχει παραδεχθεί ότι το χόμπι της είναι ασυνήθιστο για κορίτσια, αλλά αν κρίνει κανείς από τους λογαριασμούς της στο Instagram και το Twitter, αυτή είναι ακριβώς όπως κάθε άλλο κορίτσι της ηλικίας της. Εκτός από το αγαπημένο της άθλημα, η νεαρή η οποία κέρδισε το χρυσό στους Ευρωπαϊκούς Αγώνες στο Αζερμπαϊτζάν το 2015, πράγμα το οποίο συνέβαλε στην επιλογή της για το Ρίο, δημοσιεύει και διάφορα στιγμιότυπα από τον τρόπο ζωής της, αλλά και το καλλίγραμμο σώμα της.

Αν και θα είναι η πρώτη συμμετοχή της σε Ολυμπιακούς και το άγχος είναι μεγάλο, η ίδια δεν χάνει την αισιοδοξία της και δηλώνει ότι θα κάνει τα πάντα να επιστρέψει στη χώρα της με ένα μετάλλιο.

Παρά το γεγονός ότι είναι ένα άθλημα ανδροκρατούμενο, η Amber καταφέρνει να βάζει τις κοριτσίστικες πινελιές της και δημοσιεύει στιγμιότυπα φορώντας το μπικίνι της και κάνοντας ηλιοθεραπεία σε μια πισίνα. Συχνά μάλιστα μοιράζεται φωτογραφίες και από την προπόνησή της, αλλά και από τις βραδινές της εξόδους θέλοντας να δείξει ότι δεν διαφέρει από τα άλλα κορίτσια της ηλικίας της. Το μόνο πάντως που την ενδιαφέρει τώρα είναι να πετύχει τους στόχους της.

olag1 olag2 olag4 olag5 olag6 olag7 olag8 olag9 olag10olag3