Αισιόδοξος πως το πρωτάθλημα του ΝΒΑ θα αρχίσει κανονικά, έστω κι αν δεν φαίνεται στον ορίζοντα λύση για το lock out, εμφανίστηκε ο Λεμπρόν Τζέιμς. Ο σούπερ σταρ του Μαϊάμι μίλησε για τις προσδοκίες του για την ερχόμενη σεζόν, αλλά και το φροντιστήριο που κάνει υπό τον «δάσκαλο» Χακίμ Ολάζουον.

«Είμαι αισιόδοξος πως θα γίνει πρωτάθλημα φέτος», δήλωσε ο «βασιλιάς» και πρόσθεσε: «Αυτή τη στιγμή προσπαθώ να βελτιώσω το παιχνίδι μου και προπονούμαι καθημερινά. Οι Μάβερικς ήταν σπουδαία ομάδα και άξιζαν τον τίτλο. Αυτό λειτουργεί σαν κίνητρο για μένα εν όψει της νέας σεζόν».

Για τα ιδιαίτερα μαθήματα από τον πρώην σέντερ των Ρόκετς είπε: «Πέτυχε απίθανα πράγματα στην καριέρα του και ήταν ένας απίστευτα ταλαντούχος παίκτης. Μπορώ να μάθω πολλά κοντά του για να βελτιώσω το παιχνίδι μου κοντά στο καλάθι».

Παράλληλα δεν έκρυψε την επιθυμία να αγωνιστεί στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2012. «Μου αρέσει πολύ να εκπροσωπώ την πατρίδα μου και θα ήθελα να είμαι μέλος της ομάδας που θα πάει στο Λονδίνο και θα υπερασπιστεί το χρυσό μετάλλιο».

Πηγή: sport-fm.gr