Με τον αθλητικό διευθυντή της Παρτιζάν Ντράγκαν Τόντοριτς να το επιβεβαιώνει, ο Άλεξ Μάριτς θα πρέπει να θεωρείται πλέον παίκτης του Παναθηναϊκού. Ο Σερβοαυστραλός θα υπογράψει τις επόμενες ημέρες διετές συμβόλαιο.

Το ότι ο Άλεξ Μάριτς θα συνέχιζε την καριέρα του στον Παναθηναϊκό ήταν γνωστό, καθώς τις τελευταίες ημέρες τα ρεπορτάζ έκαναν λόγο για συμφωνία των πρωταθλητών και με τον παίκτη και με την Παρτιζάν. Από σήμερα ωστόσο ο Σερβοαυστραλός σέντερ θα πρέπει να θεωρείται και τυπικά «πράσινος», καθώς ο αθλητικός διευθυντής των «ασπρόμαυρων» Ντράγκαν Τόντοριτς, με δηλώσεις του επιβεβαίωσε την συμφωνία.

Αναλυτικά ο Τόντοριτς δήλωσε: «Με μεγάλη μας λύπη γνωστοποιούμε ότι ο Άλεξ Μάριτς δεν θα αγωνίζεται στην ομάδα μας την ερχόμενη περίοδο. Λόγω της πρότασης του Παναθηναϊκού, της οικονομικής κατάστασης του συλλόγου μας, αλλά και της επιθυμίας του παίκτη να αλλάξει περιβάλλον αυτή τη χρονιά, αποφασίσαμε να τον παραχωρήσουμε».
Όσον αφορά τα της συμφωνίας, η Παρτιζάν έβαλε στα ταμεία της 650-800 χιλιάδες ευρώ, ενώ ο παίκτης θα υπογράψει συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών.

Πλέον οι «πράσινοι» ετοιμάζουν να κάνουν την απόλυτη κίνηση ενίσχυσης της ρακέτας τους αποκτώντας και τον Σοφοκλή Σχορτσιανίτη, αν και για την συγκεκριμένη περίπτωση, από την στιγμή που αποκτήθηκε ο Μάριτς, δεν υπάρχει βιασύνη.

Πηγή: gazzetta.gr