Την επιθυμία του να συνεχίσει να φορά την φανέλα του Άρη αφού πρώτα καταφέρει να λύσει το συμβόλαιό του με την Σαχτάρ εξέφρασε με δηλώσεις του στον «ΑΡΗΣ FM» ο Νέρι Καστίγιο. Ο Μεξικανός επιθετικός αναφέρθηκε στην απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου αλλά και την εικόνα της ομάδας τη νέα σεζόν, υπό τις οδηγίες του Σάκη Τσιώλη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Καστίγιο στον ΑΡΗΣ FM:

Για το μέλλον του:
«Έχω μιλήσει με τους ανθρώπους του Άρη και τους ευχαρίστησα για την ευκαιρία που μου έδωσαν να παίξω στην ομάδα. Όλοι μου φέρθηκαν πολύ καλά. Χρειάζομαι κάποιες μέρες ώστε να συζητήσω με τον πρόεδρο της Σαχτάρ για να λύσω το συμβόλαιο μου με την ομάδα. Αυτή τη στιγμή, αν μείνω ελεύθερος από τη Σαχτάρ, προτεραιότητα μου θα είναι ο Άρης. Έχω δώσει τον λόγο μου στους ανθρώπους της ομάδας για αυτό. Μου άνοιξαν την πόρτα στο να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Επειδή δεν θέλω να είμαι αχάριστος με ανθρώπους που με βοηθούν, για μένα ο Άρης έχει προτεραιότητα».

Για το πρώτο γκολ του με τον Άρη και την αφιέρωση στον Σάκη Τσιώλη:

«Είχα καιρό να αισθανθώ καλά σε μια ομάδα. Είχα δεθεί πολύ με τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή. Όταν περνάω καλά και αισθάνομαι ότι παίρνω αγάπη, θέλω να την ανταποδίδω. Για αυτό σε κάθε γκολ που έβαλα πήγαινα στους συμπαίκτες μου».

Για την απώλεια του ευρωπαϊκού εισιτηρίου:
«Κάποια λάθη που γίνονται στη διάρκεια της χρονιάς, είναι δύσκολο να τα διορθώσεις στα τελευταία παιχνίδια. Βέβαια πετυχαίνοντας πέντε συνεχόμενες νίκες δείξαμε ότι το παλέψαμε, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Την επόμενη χρονιά ο Άρης θα είναι σίγουρα καλύτερος γιατί έχει ένα προπονητή όπως ο κ. Τσιώλης που του αρέσει το επιθετικό ποδόσφαιρο. Εγώ προσωπικά αλλά και όλοι οι παίκτες της ομάδας είμαστε πολύ στενοχωρημένοι που δεν βγήκαμε στην Ευρώπη. Αυτό ισχύει και για τον κόσμο ο οποίος πάντα θέλει να βλέπει την ομάδα του ψηλά. Δυστυχώς όμως έγιναν πολλά λάθη τα οποία στοίχισαν. Όλοι έχουν ευθύνη».

Για την απόδοση του την επόμενη χρονιά αν μείνει στην ομάδα του Άρη:
«Σίγουρα θα είμαι καλύτερος. Αν δεν τραυματιστώ και κάνω μια καλή προετοιμασία θα βοηθήσω, μαζί με τους συμπαίκτες μου, όσο μπορώ την ομάδα. Μακάρι να φτάσουμε την ομάδα του Άρη ψηλά. Στόχος δικός μου είναι Πρωτάθλημα».

Για τον κόσμο του Άρη:
«Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους της ομάδας που όσο καιρό ήμουν εκεί με αγκάλιασε και με αγάπησε. Αν δεν καταφέρω άμεσα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Άρη, σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα το κάνω».

Πηγή: sportfm.gr