Από το βράδυ της Κυριακής το Αγρίνιο γιορτάζει την επιστροφή του Παναιτωλικού στα «σαλόνια» της Σούπερ Λίγκας. Η ομάδα του Μπάμπη Τεννέ μετά την νίκη της επί του Διαγόρα «κλείδωσε» την άνοδο στην κορυφαία κατηγορία της χώρας ύστερα από 33 χρόνια.

Όπως γίνεται εύκολα αντιληπτό το πάρτι που έχει στηθεί στο Αγρίνιο είναι ατελείωτο, όπως και η αγάπη του κόσμου για την ομάδα. Η φετινή σεζόν ήταν μακράν η καλύτερη για τους παίκτες καθώς από τις πρώτες κιόλας αγωνιστικές, με τον Γιάννη Νταλακούρα, ο οποίος ανέλαβε το «χτίσιμο» το περασμένο καλοκαίρι, φάνηκε πως έχουν το πάνω χέρι στην υπόθεση ανόδου.

Μετά από την ήττα με τον Διαγόρα και ενώ οι «κυανοκίτρινοι» βρίσκονταν στην δεύτερη θέση, ο κ. Νταλακούρας αποτελεί παρελθόν και αναλαμβάνει ο Μπάμπης Τεννές. Ο Έλληνας τεχνικός, έχει τις κερδίσει τις περισσότερες ανόδους με ομάδες από την Β’ Εθνική – Football League στην μεγάλη κατηγορία.

Η νίκη επί του Εθνικού μια εβδομάδα νωρίτερα έβαλε τις βάσεις, ενώ αυτή επί του Διαγόρα ολοκλήρωσε την μεγάλη επιτυχία.

Πλέον από την Δευτέρα έχει ξεκινήσει ήδη ο προγραμματισμός για τη νέα σεζόν, με τον Μπάμπη Τεννέ να παραμένει στο «τιμόνι» όπως παραδέχτηκε και ο πρόεδρος του συλλόγου, Φώτης Κωστούλας.

Πηγή: sportfm.gr