Με αμείωτο ενδιαφέρον συνεχίζεται η αγωνιστική δραστηριότητα στην Football League. Ο ΠΑΣ δοκιμάζεται στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση για την 25η αγωνιστική, ενώ ο Παναιτωλικός υποδέχεται την Βέροια. Παράλληλα ο ΟΦΗ θα αντιμετωπίσει τον Θρασύβουλο.

Η αγωνιστική (25η)

Σάββατο 5/3

Αναγέννηση Καρδίτσας-ΠΑΣ Γιάννινα (15:00)
Ο πρωτοπόρος ΠΑΣ Γιάννινα δοκιμάζεται στην Καρδίτσα κόντρα στην Αναγέννηση θέλοντας να πάρει τους τρεις βαθμούς για να διατηρήσει ή να αυξήσει την διαφορά του από τον Παναιτωλικό. Με τον Στεφάν Ντεμόλ να ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασία του με τον ΠΑΣ, οι Γιαννιώτε προέρχονται από την 5αρα με την Βέροια. Εκτός θα είναι οι τιμωρημένοι Ντάσιος, Κεϊτά και ο τραυματίας Φουρτάδο. Αντίθετα ντεμπούτο για τον Βασίλη Παπαχρήστου, ο οποίος υπολογίζει τους Μελαμπιανάκη και Αθανασιάδη.

Διαγόρας-Ηλιούπολη
Στη Ρόδο ο Διαγόρας υποδέχεται την Ηλιούπολη, και ψάχνει το τρίποντο μετά τη ισοπαλία κόντρα στον Εθνικό. Από την άλλη πλευρά η Ηλιούπολη γνώρισε την ήττα από τον Ιωνικό με σκορ 2-0. Για τους γηπεδούχους οι Σπάρταλης, Προβατίδης, Γκούντμαν, Αζιρίμπα. Για τους φιλοξενούμενους στο ντεμπούτο του Θύμιου Γεωργούλη θα απουσιάσουν οι Στεφανίδης, Ρουσάκης, Νικολόπουλος.

Κυριακή 6/3

Ιωνικός-Αγροτικός Αστέρας 15:00
Στη Νίκαια ο φορμαρισμένος Ιωνικός μετά τη νίκη του επί της Ηλιούπολης, αντιμετωπίζει στο κεκλεισμένων των θυρών γήπεδο της Νεάπολης τον Αγροτικό Αστέρα. Ο Μίκι Τσίρκοβιτς δεν έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει. Από την άλλη πλευρά οι «πράσινοι» μετά την βαριά ήττα από την Καλλιθέα θέλουν μια εκτός έδρας νίη που θα τους ανεβάσει την ψυχολογία.

Καλλιθέα-Πιερικός
Οι «κυανόλευκοι» μετά την σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί του Αγροτικού Αστέρα, υποδέχονται τον Πιερικό και θέλουν να συνεχίσουν στα ίδια αποτελέσματα. Από την άλλη πλευρά η ομάδα του Σταύρου Διαμαντόπουλου επικράτησε 1-0 της Καρδίτσας, όμως εκτός έδρας εμφανίζεται διαφορετική. Για τους γηπεδούχους εκτός θα είναι οι Ζουμπουλάκης και Πινδώνης. Από την άλλη πλευρά οι Δήμου, Λόπες, Λαζαρίδης και Συμεωνίδης.

ΟΦΗ-Θρασύβουλος
Ο ΟΦΗ μετά τον βαθμό της ισοπαλίας κόντρα στον Λεβαδειακό θέλει να μειώσει την διαφορά από τον δεύτερο Παναιτωλικό, υποδεχόμενος τον Θρασύβουλο. Οι «πράσινοι» έρχονται από την νίκη επί του Εθνικού Αστέρα. Εκτός μόνο ο Χαριτωνίδης για τον ΟΦΗ.

Εθνικός Αστέρας-Δόξα Δράμας
Στην Καισαριανή ο Εθνικός Αστέρας υποδέχεται την Δόξα Δράμας, η οποία έχει κάνε αρκετές ζημιές μακριά από την έδρα της. Τελευταία δημοσιεύματα, μάλιστα, φέρνουν τον προπονητή των γηπεδούχων, Νίκο Παντέλη να είναι ένα βήμα από την έξοδο. Εκτός θα είναι οι Χανιώτης και Καρατζάς. Από την άλλη πλευρά για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου δεν θα αγωνιστεί ο Χλωρός.

Παναιτωλικός-Βέροια
Ο Παναιτωλικός συνεχίζει να καταδιώκει τον ΠΑΣ Γιάννινα και ψάχνει μια ακόμα νίκη απέναντι στη Βέροια. Ο Μπάμπης Τεννές δεν έχει κάποιο πρόβλημα να αντιμετωπίσει, ενώ από την άλλη αμφίβολοι είναι οι Σαϊτιώτης, Καπιάς και Μιχαλόπουλος, ενώ εκτός είναι οι τιμωρημένοι Καλί και Καλτσάς.

Δευτέρα 7/3

Πανθρακικός-Λεβαδειακός (15:00)
Ο φορμαρισμένος Λεβαδειακός αντιμετωπίζει τον Πανθρακικό εκτός έδρας και θέλει ένα ακόμα τρίποντο για να καταδιώξει τους ΟΦΗ και Διαγόρα. Από την άλλη πλευρά ο Πανθρακικός προέρχεται από την βαριά ήττα με σκορ 4-0 από τα Τρίκαλα. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Ορλάντο και Τζιωρτζιώπουλος, ενώ για τους φιλοξενούμενος εκτός θα είναι μόνο ο Τάσιτς.

Εθνικός-Τρίκαλα (18:00)
Το παιχνίδι που ρίχνει την αυλαία της αγωνιστικής είναι στο Ελληνικό, ανάμεσα στον Εθνικό και τα Τρίκαλα. Οι «κυανόλευκοι» πήραν σημαντικό βαθμό στη Ρόδο, ενώ η ομάδα του Βαζάκα σκόρπισε στους τέσσερις ανέμους τον Πανθρακικό. Εκτός για τους γηπεδούχους οι Βασιλόγιαννης, Φοφάνα και Ολόντο, ενώ για τους φιλοξενούμενους οι Μίνγκας, Κόρμπος, Μπαλού και Σαββίδης.

Η επόμενη αγωνιστική (26η)

Εθνικός Αστέρας – Παναιτωλικός
Βέροια – Αναγέννηση Καρδίτσας
Δόξα Δράμας – ΟΦΗ
ΠΑΣ Γιάννινα – Καλλιθέα
Θρασύβουλος – Πανθρακικός
Πιερικός – Ιωνικός
Λεβαδειακός – Εθνικός
Αγροτικός Αστέρας – Διαγόρας
Τρίκαλα – Ηλιούπολη

Πηγή: sportfm.gr