«Το πρώτο πράγμα που θα κάνω, όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω ένα πέναλτι στο γήπεδο της Τούμπας. Έχοντας δίπλα μου τον Μπράντον Τόμας» τόνισε ο μικρός Γιαννάκης σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Tv100 μαζί με τον πατέρα του πριν αναχωρήσει για την Αμερική.

Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός οπαδός του ΠΑΟΚ που έχει ενώσει όλους φιλάθλους του ποδοσφαίρου θα μεταβεί στις ΗΠΑ τον Σεπτέμβριο για μια σημαντική επέμβαση κι έπειτα θα ακολουθήσει ειδικό πρόγραμμα θεραπείας ώστε να μπορέσει να σηκωθεί από το αναπηρικό του αμαξίδιο. Κι όλα αυτά χάρη στην οικογένεια Σαββίδη και τον ΠΑΟΚ που ανέλαβαν όλα τα έξοδα της νοσηλείας του.

Ο Γιάννης και ο πατέρας του Κωστής Παπαστεφανάκης μίλησαν από την Άμφισσα στην εκπομπή «Με 100 στα ΣΠΟΡ» και στην Βάσω Τσάνα.

Ο πατέρας του Γιάννη, μίλησε για την αντίδραση του όταν το έμαθε: «Εκείνη τη στιγμή έχασα τη γη κάτω από τα πόδια μου. Θέλαμε να κάνουμε πολλά πράγματα για τον Γιάννη, αλλά το ποσό που απαιτούνταν ήταν απαγορευτικό για μας. Ο κ. Ιβάν Σαββίδης μας αγκάλιασε, μας έβαλε μέσα στην οικογένειά του και η κουβέντα που είπε ήταν: “Πάμε να σηκώσουμε το παιδί”».

Ο μικρός Γιαννάκης, είναι ανυπόμονος να επιστρέψει στην Θεσσαλονίκη για να ξεκινήσει φυσιοθεραπείες. «Αφού θα έρθω στη Θεσσαλονίκη, θα είναι το καλύτερο καλοκαίρι της ζωής μου».

Και ο ίδιος θυμήθηκε την καλύτερη στιγμή του στα γήπεδα: «Το παιχνίδι που ξεχωρίζω είναι το 4-1 με τον Παναθηναϊκό. Ήταν η μόνη φορά που έκλαψα στο γήπεδο, γιατί είχαμε ένα ακόμα ματς και άμα το κερδίζαμε, θα παίρναμε την…».

Γιάννης Παπαστεφανάκης στην TV100: "Το πρώτο πράγμα που θα κάνω όταν σηκωθώ όρθιος είναι να χτυπήσω πέναλτι στην Τούμπα"

📢 Ο Γιάννης Παπαστεφανάκης, ο μικρός φίλαθλος του ΠΑΟΚ, θα αναχωρήσει για την Αμερική για σημαντική επέμβαση. Ο ΠΑΟΚ και η οικογένεια Σαββίδη καλύπτουν τα έξοδα νοσηλείας. Ο Γιάννης και ο πατέρας του, Κωστής Παπαστεφανάκης, μίλησαν στην εκπομπή "Με 100 στα ΣΠΟΡ" και την Βάσω Τσάνα, για τη στήριξη που έλαβαν από την ομάδα και την προσμονή για την αποθεραπεία στη Θεσσαλονίκη.#PAOK #Θεσσαλονίκη #Αθλητικά #TV100SKG

Posted by TV100 Thessaloniki on Friday, June 21, 2024