Η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για τη νέα σεζόν αρχίζει σήμερα, υπό τον Ντιέγκο Αλόνσο, τους τέσσερις νέους συνεργάτες του, αρκετούς απόντες και επίσης αρκετές εκκρεμείς προσθήκες.

Από την πρώτη συγκέντρωση θα απουσιάζουν οι Ιωαννίδης, Μπακασέτας, Λημνιός και Κώτσιρας, που θα ενσωματωθούν το Σάββατο, όταν η αποστολή θα αναχωρήσει για το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Άλλωστε οι τέσσερις τους είχαν λιγότερη άδεια λόγω των φιλικών της Εθνικής ομάδας.

Επίσης απόντες θα είναι λόγω συμμετοχής στο Euro οι Σπόραρ, Τσέριν, Βέρμπιτς (Σλοβενία), Μαξίμοβιτς, Μλαντένοβιτς (Σερβία) και Κλεϊνχέισλερ (Ουγγαρία), που θα επιστρέψουν ανάλογα με την πορεία των ομάδων τους στη διοργάνωση.

Σήμερα στο Κορωπί αναμένονται οι Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Σένκεφελντ, Γεντβάι, Μάγκνουσον, Πάλμερ-Μπράουν, Ρούμπεν, Ζέκα, Μαντσίνι, Αϊτόρ, Τζούρισιτς, Βιλένα, Αράο και Γερεμέγεφ, όπως και ο νεοαποκτηθείς Μπάλντοκ. Παράλληλα επιστρέφουν μέχρι νεωτέρας από τους δανεισμούς τους οι Τσοκάι και Τρουιγέ, ενώ στην προετοιμασία θα συμμετέχουν οι νεαροί Φικάι, Κυριόπουλος, Κάτρης, Τιάγκο Ρομάνο, Νταμπίζας, Καρακασίδης και Μπρέγκου.