Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στον δεύτερο αγώνα των play off της Euroleague έχοντας ως αυτοσκοπό τη νίκη για να κάνει το 1-1 και ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θα δει από κοντά την προσπάθεια της ομάδας αφού εμφανίστηκε στο ΟΑΚΑ για πρώτη φορά έπειτα από 687 μέρες.

Ήταν 8 Ιουνίου 2022 όταν οι Πράσινοι είχαν υποδεχθεί τη Λάρισα για τα play off της Basket League, με τον ιδιοκτήτη της ΚΑΕ να βρίσκεται στο γήπεδο. Από τότε πέρασαν σχεδόν δύο χρόνια και ο Γιαννακόπουλος απείχε από το ΟΑΚΑ, έχοντας ακολουθήσει φέτος την ομάδα σε κάποια εκτός έδρας παιχνίδια τους στη Euroleague.

Τώρα όμως, ειδικά από όσα έγιναν μετά το πρώτο ματς με τους Ισραηλινούς, με την ανακοίνωση του Παναθηναϊκού και τις δηλώσεις του Εργκίν Αταμάν για τη διαιτησία και τη Euroleague να απαντάει με δική της ανακοίνωση, ο διοικητικός ηγέτης του Παναθηναϊκού αποφάσισε να πάει στο γήπεδο.

Ο Γιαννακόπουλος αγκάλιασε τον Αταμάν πριν την έναρξη του αγώνα και περιμένει, πλέον, να δει τους Πράσινους να παίρνουν τη νίκη, να ισοφαρίζουν τη σειρά και να τα δίνουν μετά όλα για όλα στο Βελιγράδι με στόχο μια νίκη εκεί για να ξαναπάρουν το πλεονέκτημα της έδρας.