Το 2024 είναι χρονιά-ορόσημο για την ΑΕΚ αφού συμπληρώνει έναν αιώνα ζωής και τα 100ά γενέθλια είναι, για την ακρίβεια, στις 13 Απριλίου, ημέρα κατά την οποία θα ξεκινήσει από τη Νέα Φιλαδέλφεια και συγκεκριμένα την OPAP Arena το ταξίδι ενός αερόστατου που θα πετάξω πάνω από όλη την Ελλάδα.

Η ΠΑΕ είχε ανακοινώσει εδώ και καιρό ότι θα πάρει μια σειρά από πρωτοβουλίες για τη συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου και μία από αυτές αφορά το αερόστατο με το επετειακό σήμα. Ένα αερόστατο το οποίο στις 13 Απριλίου θα πετάξει από την OPAP Arena και θα ταξιδέψει σε όλη τη χώρα.

Ένα αερόστατο η κατασκευή του οποίου ολοκληρώθηκε, με την Ένωση να το αποκαλύπτει σε σχετική ανάρτηση στο Instagram, συνοδεύοντας τη φωτογραφία με το ακόλουθο μήνυμα…

«Έτοιμο να πετάξει ψηλά το αερόστατο των 100 χρόνων της ΑΕΚ! Η κατασκευή του στο εξωτερικό ολοκληρώθηκε. Η πρώτη του πτήση θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη γιορτή για τον ένα αιώνα ζωής της ομάδας μας στις 13 Απριλίου, στην OPAP ARENA και στη συνέχεια θα ταξιδέψει και θα μεταφέρει τους εορτασμούς σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. 100 χρόνια μαζί… και είναι μόνο η αρχή!».